Mühendislik tamamlama Maaşa etkisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar mühendislik tamamlama programını bitirirsek bunun maaşa etkisi olur mu? Veya bize şu anki kanunlara göre bir artısı olacak mı?

Teknik Hizmetler sınıfında olsaydık mühendis maaşı alabilecektik, ama eğitim-öğretim hizmetleri sınıfında olduğumuz için bir etkisi olmayacak diye biliyorum.

çakma mühendis sıfatını kazandığımız yeter bence daha fazlası gerçek mühendis arkadaşlara ayıp olur.

duyu80' Alıntı:
çakma mühendis sıfatını kazandığımız yeter bence daha fazlası gerçek mühendis arkadaşlara ayıp olur.

neden böyle düşünüyorsunuz öğretmenim? kendi adıma konuşacak olursam, okuduğum fakültede derslerimiz çok hafife alınacak düzeyde değildi. ayrıca meslek lisesi mağduru olduğum için mühendisliğe gidemedim. yani o kadar da abartılacak bir durum yok diye düşünüyorum..

Kardesim vhki kadrosundan tek.hiz.sinifina gecti tekniker oldu maasi 500tl zamlandi bir de muhendis olsaydi dusunun.ama bizim ogretmenlikte pek getirisi yok gibi

maaşa hiçbir etkisi olmaz,

ayrıca duyu80; sen kemal gürüzü tanıyon mu tanımıyon mu? bu sorunun cevabını biliyorsan o yazdıklarını yazmazdın.

Hocam bugünü düşünmeyin mesleki ve teknik okullardaki öğretmenler bundan sonra mühendisler olacak..dolayısıyla ileride emeklilik felan olsun 3600 ek göstergeye mutlaka yükseltilecektir...

Çakma mühendis - Mühendis farkı :
1. OSYM başarısı
2. Ünivesite eğitimi
Bunlardan hangisi bu işi çözer.
Ben bilgisayar öğretmeniyim ve staj kontrolü için gittiğim İSKİ bilgi işlemde işe yeni başlamış bilgisayar mühendisinin monitöründe ping komut parametreleri ve IP adres sınıfları yazıyordu. (Genelleme yapmayınız.) Öğrencim mühendisin ders çalıştığını söyledi.
Benim meslek lisesindeki öğrencilerim packet tracer ile ağ kurup konfigüre ediyorlar.
Bence ezik öğretmenler çakma mühendis olabilirler. Ama diploma işe girerken gösterilir sonra bilgin konuşur.
öğretmen çakma mühendis olmaz, Pedogojik formasyon alan fen-edebiyat mezunları da çakma öğretmen değildir

Geri