marasliyim' Alıntı:ben vazgeçtim. kontenjan dahi belli değil. üniversite belli değil. atama nasıl olacak belli değil.
tamamen atanamayan diğer branşlar(metal,yapı) bunlar mühendis olsun gitsin özel sektörde 1500-2000 tl çalışsın mantığıyla yapılmış bir uygulama
Aynen katılıyorum, kimsenin soğutan yorumlarına kulak asmayın, 100 TL çok para değil, herkes bu sınava girmeli ve seneye inşallah aramızdan mühendisler çıkar. Sınava girin, sonra işinize gelmezse yine okumazsınız, en fazla 100 TL ve yol paranız gider ama en azından keşke girseydim demezsiniz. Benim yemek şirketim var, öğretmenlik daha çok işime geliyor, ben girmeyeceğim ama vazgeçtiğimden değil mühendislik benim işime gelmiyor, eğer sadece öğretmenlik yapıyor olsaydım, 1 dakika bile durmaz girerdim o sınava.joomlaci' Alıntı:MERAK ETMEYİN...
şimdi burda yok ben sınava girmiyorum vazgeçtim vs vs diyenler eminim ki ilk başvur yapanlar olacaklar.
100 tl verip sınava giremiyor mu yani bu adamlar. imkansız bu.
o gün ankarada görürüz onları en erken onlar gelirler merak etmeyin...
Bötenin açılımı Bilgisayar Öğretmenliği değil hocam siz daha iyi biliyorsunuzdur. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğisuvari58' Alıntı:Sınava bunlar girebiliyormuş
BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ ( :idea: burası mı acaba bizim yerimiz)
BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ ÖĞRETMENLİĞİ
BİLGİSAYAR VE KONTROL ÖĞRETMENLİĞİ
BÖTE'liler giremiyor mu yani?
suvari58' Alıntı:Sınava bunlar girebiliyormuş
BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ ( :idea: burası mı acaba bizim yerimiz)
BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ ÖĞRETMENLİĞİ
BİLGİSAYAR VE KONTROL ÖĞRETMENLİĞİ
BÖTE'liler giremiyor mu yani?
Teşekkürler Hocam...Nadir SERT' Alıntı:başvuru merkezinden başvuru yapılıyor.ben yaptım hayırlısı olsun herkes için