Mühendislik tamamlama sınav sonuçları

Kodla Büyü

halisserhat

Aktif Üye
Arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, puanlarımız ne zaman belli olacak, daha başvuru yapacaz kayıt yapacaz vs derken zaman çok gitcek... Açıklasalar artık. ÖSYM'yi arayıp baskı mı yapsak ne : )

arkadşım şu başlıgın sonuna soru işareti koysana...Ösym de biz bastıralım diye bekliyordu zaten.

halisserhat' Alıntı:
Arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, puanlarımız ne zaman belli olacak, daha başvuru yapacaz kayıt yapacaz vs derken zaman çok gitcek... Açıklasalar artık. ÖSYM'yi arayıp baskı mı yapsak ne : )

baskı yapalım arkadaşlar biz gerçek mühendislere benzemeyiz diyelim ..

evet başlık gerçekten olmamış. Ne kadar mühendislik meraklısı varmış meğer. (kıskanmıyorum; ben de tefliyim)

adamlar zar zor düne kadar kpss yi açıklayabildiler o kadar baskıya rağmen.. Sırada bizle DGS var.. DGS yi önce açıklayıp bizi yine sona atarlar :oops:

Başlık olmamış bence de.
Fakat benim anlamadığım şu var. 2 milyon kişinin girdiği YGS' yi 8 günde açıkladılar.
Bu sınava kaç kişi girdiki? Taş çatlasın 30 bin kişi olsun. Standart sapma yok. Yanlış doğruyu götürmüyo. Optik okuyucuya girince işi tamam. Ama iş yapıyoruz havasına sokacaklar ya uzattıkça uzatırlar!!!

bence baslıgı yanlış bos yere açana ceza verecen uzun bır sure açamasın lüzumsuzluk yaaa

versace' Alıntı:
bu arada hocam sınava giren sayısı 30 bin değil 70-80 bınlerden bahsediliyo

Hocam zaten 72bin TEF mezunu var deniyor. Hepsi girmedi sanırım sınava. 30bin olmasında 40bin olsun daha fazla olacağına ben inanmıyorum.

bilogrt38' Alıntı:
Başlık olmamış bence de.
Fakat benim anlamadığım şu var. 2 milyon kişinin girdiği YGS' yi 8 günde açıkladılar.
Bu sınava kaç kişi girdiki? Taş çatlasın 30 bin kişi olsun. Standart sapma yok. Yanlış doğruyu götürmüyo. Optik okuyucuya girince işi tamam. Ama iş yapıyoruz havasına sokacaklar ya uzattıkça uzatırlar!!!
+1

melanik' Alıntı:
bilogrt38' Alıntı:
Başlık olmamış bence de.
+1

Ama siz farklısınız sizin verdiğiniz cevapları okumak kolay mı..burada bile ufacık bir eleştireye o kadar ağır cevap veriyorsunuz ki böteliler bir hafta konu açamıyor ..Ösym napsın...

duyu81' Alıntı:
melanik' Alıntı:
bilogrt38' Alıntı:
Başlık olmamış bence de.
+1

Ama siz farklısınız sizin verdiğiniz cevapları okumak kolay mı..burada bile ufacık bir eleştireye o kadar ağır cevap veriyorsunuz ki böteliler bir hafta konu açamıyor ..Ösym napsın...

Eleştiriye ağır cevap vermekten bahsediyosun fakat sürekli milleti provake ediyosun. Senin derdin ne birader? Üzerine vazife olan olmayan herşeye karışıyosun?

karışcem işte karışcem ortadoğuda mezhep çatışması burda meslek çatışması ..inş istenen seviyeye getirebilirim gerginliği..amin.

duyu81' Alıntı:
halisserhat' Alıntı:

Lüzumsuz

by_rebel' Alıntı:
duyu81' Alıntı:
halisserhat' Alıntı:

Lüzumsuz

rebel beni geçmişte çok alkışladın yalnız :) şimdi öyle deme

duyu81' Alıntı:
melanik' Alıntı:
bilogrt38' Alıntı:
Başlık olmamış bence de.
+1

bence osym bize değer veriyo ki çok dikkatli okuyo :) o yüzden bu kadar gecikmiştir.bu arada bötelilerle sadece fikir ayrımı yaşıyoruz,medeni bi şekilde tartışıyoruz.yoksa no problem yaniii :roll:

mühendilslik tamamlama ile ilgi bi gelişime var mı.üniversiteler açıldı açılacak bi gelişme yok.

Arkadaşlar tercihler başladı ancak kafama takılan bazı durumlar mevcut.

1) Hem 1.öğretim hemde 2. öğretimden harç alınıyor galiba, burada belirtilen tutarlar 1 dönemlikmi 1 yıllık toplam ücretmi?
2) 1. öğretim kazanmamız durumunda okulda derslerimiz aksaması muhtemel olduğundan 2. öğretimlerle derse girmek sizce mümkün olurmu? Yada madem hocam böyle bir sıkıntı var sadece 2. öğretim tercihinde bulununmu dersiniz.?
3) Olası kazanmamız durumunda kayıt için gerekli belgeler hakkında bilgi sahibi olan varmı? ( İnşallah diplomanın aslı gibi onaylı örneği kabul olur.)
4) Birde büyük ihtimalle transkript incelenerek hangi dersleri alacağımız belirlenir tahminim. Peki bu durumda kaçıncı sınıftan başlarız öğrenime, yada normal öğrenimdeki öğrencilerden ayrı bir sınıfımızmı olur?

Geri