müsteşarın pozitif ayrımcılık sözünden sonra???(lütfen cvp)

Kodla Büyü

atanırmıyımki

Site Gezgini
sayın hocalarım atama bekleyen bir kardeşiniz olarak soruyorum.müsteşar yusuf tekinin bilişim öğretmenlerine atamalarda pozitif ayrımcılık yapacağız sözünden sonra kontenjan tahminleriniz nelerdir.özellikle atanmış ve bu işten iyi anlayan hocalarımdan objektif tahminler bekliyorum.şimdiden teşekkürler.izlemeyenler için video burda; http://www.youtube.com/watch?v=jHClvUw58MA

hocalarım neden kimse cevab vermiyor.atanmadan önceki halinizi yani şuan bizim içinde bulunduğumuz durumu.herkes çok çabuk unutmuş anlaşılan.lütfen biraz empati kurun...

Kendiniz hakkında bazı bilgiler verseniz daha etkili olur. KPSS puanınız, branş sıralamasındaki yeriniz gibi...
2 hafta içerisinde kontenjanlar açıklanır. 2009 yılındaki kontenjanı ve atama zamanını sanırım biliyorsunuzdur.
Yani sabır kişide olması gereken bir erdemdir.
8)

hocam boşverin gelir yine biri max 750 kont. deyip keyfinizi kaçırır. 2-3 gün daha sabredip göreceğiz.

Benim tahminimi sorarsanız;
özür grubu atamalarında verilen ihtiyaç 5700 dü.

Bunun en az 1/5 i alınsa 1140
EN fazla 1/3 ü alınsa 1900 yapar.
Benim kendimce tahminim 1500 civarıdır.
Dileğim 2000 üstü olur ki adaletli atama yapılmış olsun. Saygılar.

musicus' Alıntı:
hocam boşverin gelir yine biri max 750 kont. deyip keyfinizi kaçırır. 2-3 gün daha sabredip göreceğiz.

Benim tahminimi sorarsanız;
özür grubu atamalarında verilen ihtiyaç 5700 dü.

Bunun en az 1/5 i alınsa 1140
EN fazla 1/3 ü alınsa 1900 yapar.
Benim kendimce tahminim 1500 civarıdır.
Dileğim 2000 üstü olur ki adaletli atama yapılmış olsun. Saygılar.
Sanırım bu başlık bu konu hakkında açılan ilk başlık değilmiş. 8)

Branşın atamalarda tavan yaptığı dönemlerde atanan birisi olarak, o dönemleride göze alarak enfazla 1000 diyorum. Açığa göre hesap yapan arkadaşlar yanılırlar. Bizim atandığımız dönemlerde her yer açıktı... 60 üstü KPSS puanı öyle veya böyle atanıyordu, ona rağmen verilen kadro 1000 civarıydı...

atanırmıyımki' Alıntı:
hocalarim bnm siralamam 1511.1500 alim oldu diyelim sapmayla gelme ihtimali varmi sizce???
1500 alım olursa 1600. lere de sıra gelir bence.

askerde olanlar.
g.doğuyu yazmayacak olanlar.
zaten çalışıp girenler(ben gibi)
zannımca %10 sapma olur

arkadaş yapılan açıklamaların çok çok önem arzetmediğini tecrübeyle öğrendim. burada kimse sana kontenjan sayısı veremez. Allah yardımcın olsun, inşallah atanırsın. Yapabileceğin tek şey sabırla beklemek. sen ücretli öğretmenlik başvurusunda da bulun yine de.

görüşleriniz için teşekkür ederim hocalarım.fakat gözden kaçırdığınız bir nokta var.sizin atandığınız dönemlerde ihtiyaç çoktu fakat mezun yoktu veya çokazdı.şimdi ise 3 yıldırdır doğru düzgün atama yapılmıyor ve hazırda 10 000 atama bekleyen kişi var.yani bunların hepsi önemli bir kriter meb bunu gözönüne alacaktır mutlaka.1500 atama olsa dahi puan 80 de kalıyor farkı burdan anlayın.benm şahsi görüşüm enaz 1700-max 2500 atama olacaktır.yusuf tekin bile programda sadece bizim branşa değindi ve atamaya yeşil ışık yaktı.yani buyıl güzel şeyler olacak bence. :+1: öğretmenler odasında buluşma dileğiyle :wink:

bu sene atanan atanır arkadaşlar, iki sene sonra derslerin yine zorunlu ders olmaktan çıkarılması konuşulacaktır.

zulfikar1985' Alıntı:
Branşın atamalarda tavan yaptığı dönemlerde atanan birisi olarak, o dönemleride göze alarak enfazla 1000 diyorum. Açığa göre hesap yapan arkadaşlar yanılırlar. Bizim atandığımız dönemlerde her yer açıktı... 60 üstü KPSS puanı öyle veya böyle atanıyordu, ona rağmen verilen kadro 1000 civarıydı...

Hocam yanlışınız var...
Bilişim 2006-1 İlk atama kontenjanı: 1200
Bilişim 2006-2 İlk atama kontenjanı: 796
Toplam 1996 alım yapılmış...
Taban puan 62 lerde... Ders seçmeli ve alım 2000 civarı.

Ders seçmeli iken bu kadar kadro verilmesi normal de ders zorunlu olduğunda 1000 üstü alım zor demeniz ilginç bir yaklaşım.

Bence bu senenin farkı dersin zorunlu okutulacak olmasıdır. Önceki senelerin kontenjanı bu seneyi bağlamaz. Bu sene alım fazla olacaktır.

musicus' Alıntı:
zulfikar1985' Alıntı:

Hocam yanlışınız var...
Bilişim 2006-1 İlk atama kontenjanı: 1200
Bilişim 2006-2 İlk atama kontenjanı: 796
Toplam 1996 alım yapılmış...
Taban puan 62 lerde... Ders seçmeli ve alım 2000 civarı.

Ders seçmeli iken bu kadar kadro verilmesi normal de ders zorunlu olduğunda 1000 üstü alım zor demeniz ilginç bir yaklaşım.

Bence bu senenin farkı dersin zorunlu okutulacak olmasıdır. Önceki senelerin kontenjanı bu seneyi bağlamaz. Bu sene alım fazla olacaktır.
bende sana katılıyorum hocam.mezun sayısı ve desin ilk defa zorunlu olması nedeniyle enaz 1700 atama olacaktır diye düşünüyorum. :+1:

Yarın açıklanınca görürüz hocam. Halep ordaysa arşın burada, fazla tartışılmasına gerek yok. Bu arada askerde olanlar tercih yaparlar ve gayette güzel atanırlar. Askerlik bitişide göreve başlarlar, yani alım sayısında ölesine girenler haricinde kayma pek olmaz...

sizlere bişey sormak istiyorum.... danıştayın teknolojii tasarıma gecen öğretmenlerin hepsini kendi alanalrına geri döndürdüğünü ağustos 15 itibari ile biliyoruz... yani bu demek oluyorki en az 700 civarı bilişmci eski alanına geri dönecektir... sizce bu ilk atmayı etkilermi?

Geri