MİNİCİK BİR SORU-KAFAM KARIŞTI-

Kodla Büyü

formator3418

Site Gezgini
arkadaşlar okulum ikili eğitim yapıyor. sabah ortaokul öğleden sonra ilkokul. mebbiste ortaokulda olduğum yazılı. bu halde BTR için sabahtan öğleye kadar mı yoksa idare 9-15 gibi bişey yapma hakkı var mı
şimdiden teşekkür ederim

Mantıken sabah görevlendirmeniz gerekir çünkü görevlendirme kağıdında ... ortaokulu yazaktır. 9-3 te olabilir zaten çokta fark yok

Benim durum sizin ki ile aynı hocam. Sene başında müdür beye ben ortaokul öğretmeniyim ortaokul mesai saatlerine uyarım dedim. o günden biri 12:30 da okulu terk ediyorum. Bu yazıyı da götürdüm ve dedim ki bizim görevlendirmenin yazısıda çıkmış 12:30 "resmi" olarak onaylanmış oldu dedim. İsterseniz öğleden sondası için 1 bt rehber daha görevlendirebilirmişsiniz dedim.

ilkokulda dersimiz olmadığından kurumunuzda norm fazlalığınıza düşeceksiniz 1-2 yıla başka bir okula geçmek zorundasınız en kısa zamanda siz değiştirin..BTR görevlendirmesinde çalışma saatlerinden benim anladığım eğitimin devam ettiği saatler diyor buda sabah ders saatinin başlamasından başlıyor akşama kadar ama bulunduğunuz idarenin tutumuna göre 9-3 olabilir..

Geri