m p 3 player ım firmware güncelledikten sonra çalışmıyor

Kodla Büyü

fahrican

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Yaklaşık 3 yıldır kullandığım Creative MUVO TX FM m p 3 player ım var.

Son günlerde sorun çıkarmaya başlamıştı, bazen durduk yere kapanıyordu.
Firmware güncellemesi yaparak çözülebileceğini düşüündüm. Creative in sitesinden bu modele ait olan en güncel Firmware dosyasını indirdim. Müzikçaları USB den takarak firmware dosyasını çalıştırdım. Yükleme başladı ve kısa süre sonra başarı ile gerçekleştiğini söyleyen bir mesaj göründü. Ne oldu ise ondan sonra oldu, bildirim alanında görülen USB aygıt simgesi kayboldu. . Bilgisayarım ve disk yönetiminde de USB m p 3 player görünmüyor. Pilini takıp denediğimde de çalışmıyor. Bilgisayarı defalarca aç kapa yaptım, ikincil işletim sistemi olarak kurduğum win7 de de denedim hiç bir şekilde donanımsal olarak görünmüyor.

Benzer bir sorunla karşılaşan arkadaş oldu mu? m p 3 player ıma veda etmeli miyim ? Üniversite günlerimden yadigardı ve o günün parası ile 150 liraya almıştım :cry: :cry:

Hocam bazen flash rom yuklemesı yaparken hata olabılıyor.
Creative değilde minton marka bir m_p_3 calarda başıma gelmişti.
ubs olarak görmüyordu ama kendi programında gürmüştü oaradan tekrar eski versiyonunu yükledim olmuştu..
bu şekilde deneyin hocam birde...
ama mutlaka farklı bir versiyon deneyin. yada aynı versiyonu tekrar indirin hata olabiliyor...

suferi hocam eski versiyonlarını yüklemek için kendi programi ile de denemiştim aygıt bulunamadı hatası verdi.

Hocam garantisi bitmemiştir umarım flas yakmıs olabılır.
Genelde bu uydulardada aynısı oluyor yükleme sırasında yanıyor.
inşallah öyle olmamıştır. garantisi bitmemişse yolla yaparlar.

Geri