Maça bak ya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aybr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Mal bu baroni 45' sahada bir şey yapmadı. 46' da penaltı kaçırdı.

allahım bi kerde yanılayım ya.. adamın kaçıracağını yüzünden anladım. aha olmayacak dedim sen küt direğe

haydi Fener al bu maçı ikinci maça avantajlı çık. GS yaptı sende yapabilirsin.

Daha iyi bir sonuç çıkartılabilirdi baroni olmadı bu. Hiç rahat değilim 2. Maç için..

bu oyuna bir gol az ama teşekkürler Fenerbahçe bu kadar istekli bir takım beklemiyordum :alkis: :alkis: 38 maçtır kaybetmeyen bir takımı dize getirdi

Maç kazanıldı.Tamam sevinelim.Ama bu oyunla nereye kadar.Daha önce Uefa yarı finalinde oyun kurucusu kaleci olan başka bir takım izlememişimdir.Top dönüp dolaşıp Volkan'a geliyor o da Allah ne verdiyse yolla ileriye.Haa fener kötüydü ama benfica ondan da kötüydü.Her iki takımında oyun planı ve stratejisi seken toplar üzerine olunca ortaya böyle seyir zevki düşük bir maç çıktı.İyi bir Fenerbahçe bu Benficaya en az 3 atardı ama oyun ortada.Herşeye rağmen inş. rovanşı daha güzel bir oyunla galip gelerek alır finale çıkarız...

(Finalde Volkan oyun kurucu olsun, Baroni de kaleye geçsin ceza :verymad: )

Kendi evinde gol yemediysen avantajlısın demektir. Tebrikler FB. Bence finala yakın...

pureheart' Alıntı:
bu oyuna bir gol az ama teşekkürler Fenerbahçe bu kadar istekli bir takım beklemiyordum :alkis: :alkis: 38 maçtır kaybetmeyen bir takımı dize getirdi
Avrupada maç kaybetmeyen takım yoktur,
Fenerbahçe ile henüz maç yapmamış takım vardır.

çok fazla abartıyorsunuz fb nin zaten bu kupadan başka çıkış yolu yok. Oynadığının en iyisini oynamak zorundaydı ve oynadı da. Rövanş maçı güzel olacak ama paran olacak gidip izleyecen böyle maçları valla :)

hbasdereli' Alıntı:
Daha iyi bir sonuç çıkartılabilirdi baroni olmadı bu. Hiç rahat değilim 2. Maç için..

aynen bende..bu aykut her zamanki gibi kursağımızda bırakacak......demedi demeyin

biltek99' Alıntı:
Maç kazanıldı.Tamam sevinelim.Ama bu oyunla nereye kadar.Daha önce Uefa yarı finalinde oyun kurucusu kaleci olan başka bir takım izlememişimdir.Top dönüp dolaşıp Volkan'a geliyor o da Allah ne verdiyse yolla ileriye.Haa fener kötüydü ama benfica ondan da kötüydü.Her iki takımında oyun planı ve stratejisi seken toplar üzerine olunca ortaya böyle seyir zevki düşük bir maç çıktı.İyi bir Fenerbahçe bu Benficaya en az 3 atardı ama oyun ortada.Herşeye rağmen inş. rovanşı daha güzel bir oyunla galip gelerek alır finale çıkarız...

(Finalde Volkan oyun kurucu olsun, Baroni de kaleye geçsin ceza :verymad: )

Çooook üzgünüm ama haklı çıktım... :( :( Final umutları seneye kaldı ama bu t.direktör mantığı ile bu iş seneye de olmaz.Klasik olarak t.direktör değişmeli söylemlerine gerek yok ama inş. hoca bu maçtan büyük dersler çıkarmıştır...Teşekkürler Fenerbahçe...

Geri