Maaşım doğru mu anlayan bir baksa

Kodla Büyü

cuisinier

Süper Üye
Süper Üye
Bu ay 4ün 1ine düştüm. Yıl 9 ay 2. Sendika üyeliğim var. 2710 tl yatacakmış.
Benden sonraki başlayanlar derecesi kademesi düşük olanlar bile benden fazla alıyor. Yıl derece kademe doğru. Geçen ayın bordrosunu paylaşıyorum. Sizce neden böyle. Vergi dilimi olduğunda sanmıyorum kursum falan yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-10-07-11-29-43_1.jpg
    Screenshot_2016-10-07-11-29-43_1.jpg
    117.7 KB · Görüntüleme: 635
Maaşınızın hesabını yapabilmek için daha çok bilgi vermeniz gerekiyor.
1. 2008 ekim öncesi mi sonrası mı başladınız
2. Kademe ve derece ilerlemesi okullara ilçeden gönderildikten sonra işleme geçer. Gönderilmiş mi?
3. İlerlemeler 1 ay sonra yansıltılır
4. Evli misiniz,
5. çocuk var mı
6. Toplam Vergi matrahınız nedir?

Bir önceki maaşınız
5/3 den yatmış
şuanki maaşınız da 5/3 den ödenecek demektir. Bu da derece ilerlemeniz henüz yansıtılmamış anlamına geliyor. fark olarak sadece sendika ödenecek

Hocam 2007 de sözleşmeli başladım, kadroya 2012 de khk ile kadroya geçtim. Bordroda 2007 olarak göreve başlama esas alınmış.
İlerleme geçen aydan zaten bu ay yansıyor.
Evli eş çalışıyor.
Çocuk yok
geçen ayın 15820

Sıkıntım benden sonra başlayan derecesi ve yılı düşük olan üstelik vergi matrahı yüksek olan(kursdan ötürü benim kurs yok) benden fazla.
İdareye gidiyorum hocam yıl derece evlilik durumu doğru diyor. Çıkamadım işin içinden

Başlangıcınız 2008 ekim sonrası olarak baz alınıyor şuanki durumlarda. Aynı zamanda 5/3 den ödeme alıyorsunuz. İLçe daha göndermemiştir.

Teachnologist' Alıntı:
Başlangıcınız 2008 ekim sonrası olarak baz alınıyor şuanki durumlarda. Aynı zamanda 5/3 den ödeme alıyorsunuz. İLçe daha göndermemiştir.
Hocam teşekkür ederim. Burdan terfiyi girdik dediler. Bir ilçeye mem e gideceğim. Muhtemelen dediğiniz gibidir.

hocam ben ağustosta 2800 küsür aldım eylülde 2600 lerde aylardır ek ders olmadan çalışıyordum ama vergi dilimine girmişim
siz de aynı şekilde

sirius2006' Alıntı:
http://www.ozkansoft.com/mahep.php
buradan bir karşılaştır hocam . genelde kuruşla şfade edilecek sapma oluyor bende.
Ayrıca vergi dilimine grimişsiniz. 12600 bu sene sizin 15.819 bin

:+1:

Geri