Maaşım Eksik mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali_ben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ali_ben

Site Gezgini
slm, 7-2 derece-kademedeyim teknik öğretmenim. ÇPL de çalışıyorum. maaşım 2204 lira, sendika kesintisi var. başka bir okula bu sene atanan 8-1 teknik öğretmenle maaşlarımız aynı, nasıl oluyor anlamadım. hangimizin maaşında hata var acaba bizimle aynı derece kademede olanlar aldıkları maaşı yazabilirler mi lütfen.

hocam okulda memur yok. müdür yapıyor maaşlarımızı. kültür öğretmeni olduğu için bizim farklılıkları pek bilmiyor. okula ilk atandığımda tazminatsız maaş yapıyordu. tazminatla ilgili resmi belgeyi buldum verdim ondan sonra tazminatıda eklemeye başladı. özetleyecek olursam müdüre sorsam da cevap verebileceğini sanmıyorum. tazminatı eksik hesapladıkları ihtimali aklıma geliyor. öyle ise 4 yıldan bu yana maaşı eksik alıyorum anlamına gelir.

cehcah hocamın dediği gibi yapın yazık hocam 4 yıldır yanlış hesaplanmış hata bizden kaynaklansa söke söke alırlar siz de gerekirse ilçe mem e gidin düzelttirin durumu

özkansoftta sizin maaşınızı hesaplattım eş yok çocuk yok olması durumunda 2205 çıktı buna göre hata yok gibi görünüyor.

8-1 ile 7-2 arasında ek gösterge farkı yok katsayıları ikisininde (450) yani bu durumda oynasa oyna 1 lira 80 kurus bir fark olur oda en fazla

cehcah' Alıntı:
ali_ben' Alıntı:
hocam okulda memur yok. müdür yapıyor maaşlarımızı. kültür öğretmeni olduğu için bizim farklılıkları pek bilmiyor. okula ilk atandığımda tazminatsız maaş yapıyordu. tazminatla ilgili resmi belgeyi buldum verdim ondan sonra tazminatıda eklemeye başladı. özetleyecek olursam müdüre sorsam da cevap verebileceğini sanmıyorum. tazminatı eksik hesapladıkları ihtimali aklıma geliyor. öyle ise 4 yıldan bu yana maaşı eksik alıyorum anlamına gelir.

hocam bende meslek lisesine atandım, 6 ay kültür öğretmenlerine verilen tazminat gibi hesaplamışlar, uyardım düzelttiler, 6 aylık farkıda almıştım.

farkı nasıl aldınız hocam? benim 13 ay eksik yattı, mebe dilekçe yazdık ama ödemediler

Arkadaşlar hesaplamada Eğitim Yılı- Alanı Bilişim Teknolojilerimi yazmalıyız. Ortaokul da öğretmenim.

8-2 yim. sendika var ozkansoft 2242 TL gösteriyor ama 2110 alıyorum. Ortaokuldayım. Site mi yanlış ben mi yanlış alıyorum ? :S

ali_ben' Alıntı:
slm, 7-2 derece-kademedeyim teknik öğretmenim. ÇPL de çalışıyorum. maaşım 2204 lira, sendika kesintisi var. başka bir okula bu sene atanan 8-1 teknik öğretmenle maaşlarımız aynı, nasıl oluyor anlamadım. hangimizin maaşında hata var acaba bizimle aynı derece kademede olanlar aldıkları maaşı yazabilirler mi lütfen.

eksik değil. sendika kesintisi olduğu için 8-1 sendika kesintisi olmayan biri ile aynı maaşı almanız normal.

big_way' Alıntı:
8-2 yim. sendika var ozkansoft 2242 TL gösteriyor ama 2110 alıyorum. Ortaokuldayım. Site mi yanlış ben mi yanlış alıyorum ? :S
ASKAS25' Alıntı:
Arkadaşlar hesaplamada Eğitim Yılı- Alanı Bilişim Teknolojilerimi yazmalıyız. Ortaokul da öğretmenim.

Alanı bilişim teknolojileri yaparsanız teknik öğretmen gibi hesaplıyor. ortaokulda çalıştığınız için teknik öğretmenlerin aldığı fazlalığı alamıyorsunuz.

Geri