Maaş hesabımda hata olabilir mi?

Kodla Büyü

technic_f

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar. aynı okulda beşinci yılımı çalışmaktayım. 6/3 derece kademem. zümremden arkadaşımın ise 6/2. geldiğim aydan bu yana benim maaşım onunkinden 20 tl kadar düşük. memura sorduğumda siz gelir vergisine girmişsinizdir diyor. fakat benim ekdersim onunkinden ay bazında 3 saat eksik. maaşımda eksik olduğuna göre diyorum nasıl oluyor da ben daha önce vergiye giriyorum. anlamadım.. bu konulara hakim olan arkadaş varsa beni bilgilendirirse sevinirim. teşekkürler...

NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:
Eş Durumu,Çocuk Sayısı,Sendika,Dil Tazminatı gibi birçok faktör var.bunlardan biri olabilir
hocam eş durumundan ve çocuktan almıyoruz ikimiz de. sendikaya ben yeni katıldım. fakat hata onun öncesinde de vardı. dil tazminatı ikimizde de yok.

Ozkansoft maas hesaplaayla alakali bir site virgulune kadar hesapliyor, bir bakin orada ne cikacak?

kendir_li' Alıntı:
Ozkansoft maas hesaplaayla alakali bir site virgulune kadar hesapliyor, bir bakin orada ne cikacak?
oradaki kalemleri tek tek bilmiyorum ama zaten girilen değerlerle alakalı bir sıkıntı var. yani herşey aynı olmasına rağmen kalemlerde farklı değerler söz konusu.

ikinizin de bordrosunu alıp karşılaştırın hocam. Ancak o şekilde belli olur. Ebordrodan bakın.

Orada sececeginiz kideminiz vergi diliminiz mezuniyetiniz gibi seyler, baska bir sey istemiyor.

8/2 bir bilişim öğretmeni kasım ayında ne kadar aldı ve özel hizmet tazminatı e bordroda ne kadar görünüyor, 8/2 bir arkadaşımız beni bilgilendirirse sevinirim maaşımda sanki bir fazlalık var gibi.

kendir_li' Alıntı:
Kadrolu ise baslama tarihiniz nedir?

2008 Öncesi ve Sonrası maalesef öyle. aynı gün başladığımız sözleşme kardoya geçme esnasında yine eşitlendik derken.
yıllardır bakarım aynı başladığım arkadaşım benden 18-20 TL fazla alır.
bunu maliyenin hesaplama kanunundaki o yılki değişim yaptı. geri de eşitleyemedi program. bu böyle sürer gider efendim.

technic_f' Alıntı:
merhaba arkadaşlar. aynı okulda beşinci yılımı çalışmaktayım. 6/3 derece kademem. zümremden arkadaşımın ise 6/2. geldiğim aydan bu yana benim maaşım onunkinden 20 tl kadar düşük. memura sorduğumda siz gelir vergisine girmişsinizdir diyor. fakat benim ekdersim onunkinden ay bazında 3 saat eksik. maaşımda eksik olduğuna göre diyorum nasıl oluyor da ben daha önce vergiye giriyorum. anlamadım.. bu konulara hakim olan arkadaş varsa beni bilgilendirirse sevinirim. teşekkürler...
Bordrolarınızı karşılaştırın hocam.. 2008 den önce başlamışsanız hesaplama ve kalemler zaten farklı olacak.. Bu yüzden eksiklik olabilir ama emeklilikte zaten 2008 den önce başlayanlar çok avantajlı olacak..

Geri