maaş karşılığı 15 saatten 20 saate?

Kodla Büyü

esenordelarthe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar maaş karşılığı dersin 15 saatten 20 saate çıkarıldığı ile ilgili olan söylenti hakkında duyumu olan var mı acaba?

esenordelarthe' Alıntı:
Arkadaşlar maaş karşılığı dersin 15 saatten 20 saate çıkarıldığı ile ilgili olan söylenti hakkında duyumu olan var mı acaba?
ilk defa sizden duyuyorum hocam.. meslek liselerinde meslek dersi öğretmenleri için maaş karşılığı 20 saat onu biliyorum ama? normal okullarda hiç duymadım??

bazı bildiğim özel okullar meb şartlarıyla çalışıyorlar ve öğretmenlerle yaptıkları sözleşmeleri yeniledi 20 saat üzeri ek ders diye mevzuat değişikliğine o kadar eminler ki :o

maaş karşılığını 40 saatte yapsalar, kimsenin sesi çıkmaz, başını önüne eğer kabul eder.

Re: Ynt: maaş karşılığı 15 saatten 20 saate?

selcuk35' Alıntı:
maaş karşılığını 40 saatte yapsalar, kimsenin sesi çıkmaz, başını önüne eğer kabul eder.
Saçmalama ebs hakkimizi sonuna kadar korur :)

esenordelarthe' Alıntı:
KUYUYA TAŞ ATILDI ARTIK.KESİN BİRİLERİNİN KULAĞINA SU KAÇMASI İÇİN AÇILMIŞ KÖTÜ NİYETLİ BİR BAŞLIK
BU GİDİŞLE ELDEKİ BULGURDANDA OLACAĞIZ.
BAŞLIK ŞU ŞEKİLDE OLMALIYDI.
MAAŞ KARŞILIĞI 15 SAATTEN, 10 SAATE

GRİNGO' Alıntı:
esenordelarthe' Alıntı:
KUYUYA TAŞ ATILDI ARTIK.KESİN BİRİLERİNİN KULAĞINA SU KAÇMASI İÇİN AÇILMIŞ KÖTÜ NİYETLİ BİR BAŞLIK
BU GİDİŞLE ELDEKİ BULGURDANDA OLACAĞIZ.
BAŞLIK ŞU ŞEKİLDE OLMALIYDI.
MAAŞ KARŞILIĞI 15 SAATTEN, 10 SAATE

3 ay tatiliniz var be hep yatıyosunuz bi doymadınız be diceklerdir :))

3 ay tatilsiniz-Sanki öğrenci varda biz okula gitmiyoruz.Zoraki tatil verip lafını ediyorlar.
Kaliteli öğretmen arayışı-Bende kaliteli öğrenci seçmek istiyorum
Velinin Öğretmen seçme hakkı-Ben de Öğrenciyi seçmeliyim
Eğitimde kalite-Hepsini süper yapsanda ÖSS yarışında kaybedenler olacak.Her yarışın kazananı ve kaybedeni olur.
Uygulanan Çözümler aşağıda;
-İdareciler 4 yılda bir değişsin.Öğretmenler rotasyonla gezdirilsin.
-Kimsenin aklına maaşlar gelmiyor.Araba benzin olmadan nasıl gidiyor? Soran yok.
Sizce çözümler mantıklımı? Mantıklı ve süpeeeerrr :+1:
Birde olmayan bir söylentiyi yazanlar ve ayıptır söylemesi, başlığı yukarıda tutan bizler var.

3 ay tatil değil 2 ay bir ay ise öğretmen değil memur oluyoruz hazirandan ve eylülden onbeş gün.
tatili 3 ay yapıyorlar neden çünkü o bir aylık memurluk süresinden dolayı(gerçekten rahat yani o günler).
öğretmenlik yapmamış ve bu işi bilmeyenlere bu işin mesaisini anlatmak; herhangi bir hayvana gitar öğretmek kadar zor.Selametle.

bunlar öğretmenin yararına ne yaptılar ki hep aleyhine çalışıyorlar, bunu da yaparlar
1 sene gibi mevzuyu döndürürler sonra da bombayı patlatırlar.

Bu sene bize daha fazla bulaşacaklarını sanmıyorum. Bir süredir öğretmenlere ve memurlara laf sokmayı kestiler. Öğretmenlerin çalışma saatini , tüm memurların iş güvencesi ile ilgili açıklamalar kesildi.

Seneye milletvekili seçiminden sonra sessiz geçen sürenin intikamını alırlar.

20 saatin maaşa eksi yönde etkisinin yanı sıra bir de normda eksilmeye yol açar. Bu daha kötü bir durum ortaya çıkarır.

Daha olmadı ama olacak ortaokul ve liselerde ders saatleri yükseldi. Ya öğretmenlere ödenen ek ders ücretleri artacak, daha fazla öğretmene ek ders ödenecek yada bu şekilde bütçeye gelecek yükü önlemek için öğretmenin maaş karşılığı girdiği ders arttırılacak!!!
Yetkili sendika tabiki memurdan yana olmayanı destekler ve bu da hayalden gerçeğe dönüşür...

*Spartacus*' Alıntı:
Daha olmadı ama olacak ortaokul ve liselerde ders saatleri yükseldi. Ya öğretmenlere ödenen ek ders ücretleri artacak, daha fazla öğretmene ek ders ödenecek yada bu şekilde bütçeye gelecek yükü önlemek için öğretmenin maaş karşılığı girdiği ders arttırılacak!!!
Yetkili sendika tabiki memurdan yana olmayanı destekler ve bu da hayalden gerçeğe dönüşür...
Güzel yorum :+1:

Geri