Maaş karşılığı ders saati yeterli midir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jolly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jolly

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir arkadaşım endüstri meslek lisesinde görev yapıyor. Şu anda 16 saat fiili ders + 12 saat koordinatörlüğü var. Bu ikisi 20 saat maaş karşışığı için yeterli mi yoksa 4 saat eksik mi gözükür?

Koordinatörlük görevini maaş karşılığına sayılmaz diye hatırlıyorum. Yinede Yönetmeliğe bakmakta fayda var

koordinatörlük maaş karşılığına sayılmaz hocam, direk ek ders sayılır.

Maaşı haketmesi için önce 20 doldurması lazım. Şu haliyle koordinatörlük bile verilemez bildiğim kadarıyla...

Edit : Yanlış biliyormuşum aşağıda doğrusunu söylemişler...

Hocam koordinatörlük doğrudan doğruya ekderstir. Yüzyüze girdiği ders saati en az 20 olmalıdır.

Koordinatörlük maaş karşılığına sayılmadığı için maaş karşılığınızı doldurmak için 4 saat daha derse girmelisiniz. Ancak maaş karşılığınızı doldurmasanız bile koordinatörlükten 12 saat ücretinizi alabilirsiniz. Ancak idare isterse eğitim bölgenizdeki başka bir okula görevlendirme yapabilir. Sizin isteğinize bağlı olarak 4 saati maaş karşılığı olmak üzere 12 saate kadar diğer alan derslerinden ders verebilir.
Eğer imkan varsa başka bir alanın boş geçen 4 saatlik dersini almanız, 20 saat olan maaş karşılığınızı doldurmanız iyi olur. Bazen işten anlamayan birileri gelip, maaş karşılığı doldurmayana neden ek ders verdiniz diye saçmalayabilir.

Eğer müdür bir teknik öğretmene maaş karşılığı 20 saat altı ders vermekte diretiyorsa, bu durum nerelere başvurularak çözülebilir?

hocam aynı durum bende var suan ki 11bt sınıfım var s.bir sonraki seneye sadece 2 saat ders var .bolum sefliği+koordiantorluk var ama maas karsılığım yok.bana denilen cevap da diğer derslerden tamamlanacak

Geri