maaş zammı mayısa kaldı!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cenk76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ilk başlarda sinirleniyordum ama bir yandan yaza girerken elime toplu geçecek diye dert etmiyorum. güne girdim para biriktiyorum diyerek avuntulardayım.

15 gün sonraki konu;

Maaş zammı Hazirana da yetişmeyecek.

kaç para zam olacak ki - mayısa yetişmiyor - haziranda olacak bilmem ne.. %2-3 olacaksa hiç olmasın. Zam almadık deriz hiç değilse

bir yazıda %60-70'lerden bahsediliyor arkadaşlar.Doğrumu acaba ne kadar zam bekleniyor oran tahminen nedir acaba?

Yok ümitlenmedim açıkcası hocam sanmıyorum mümkün değil bu rakam farkındayım.
Ama yazı ilgimi çekti sadece :puhaha:

ben söyleyim zammı maksimum %5 bana göre verilecek %4 en düşük %3 bunun dışında beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız

eğitim birciler baktılar istifalar geliyo öğretmene 307 lira seyyanen demeye başladı. bencede vercekler ama nasıl mayıs ayında 5 aylık zam birikerek vercekler ve eğitim birciler çıkcak diycek ahanda size 307 aldık. tabi bizim unutkan arkadaşlarımız alkışa başlayacak. %5 olursa süper diycem ben

Maliye bakanı demiş ki ;verebiliriz paramız çok :P Habere bak

Bugun tatil bana belediye acamamis yollari.tam giyindim telefon geldi.zam vergi dilimiyle kaybolur gider

http://www.kamupersonel.com/manset/03/0 ... rligi.html
Basın her zamanki görevini yapıyor. Sahibinin istediği haberleri yazıyor.
Hükümetin müthiş bir zam yapacağı kesin. Zam maaşlara değil de kullandığımız ürünlere gelecek. Son 1 ayda sadece LPG %22 zamlandı.
Zamın büyüğü kullandığımız ürünlere küçüğü ise maaşlara geliyor.

fahrican' Alıntı:
http://www.kamupersonel.com/manset/03/02/2012/hukumetten-memurlara-muthis-zam-hazirligi.html
Basın her zamanki görevini yapıyor. Sahibinin istediği haberleri yazıyor.
Hükümetin müthiş bir zam yapacağı kesin. Zam maaşlara değil de kullandığımız ürünlere gelecek. Son 1 ayda sadece LPG %22 zamlandı.
Zamın büyüğü kullandığımız ürünlere küçüğü ise maaşlara geliyor.
Sizin gibi farkında olan insanları görmek ne güzel sayın hocam :(

zam mayısta...
yok yanlış hesaplamışız haziranda..
sayın başbakan emir verdi kesin temmuzda, hatta kulağımızı da çekti...
maliye ile görüşmeler sürüyor ağustosta inşallah...
maliye ile görüşmeleri yaptık, şimdi merkez bankasıyla görüşmeleri sürdürüyoruz eylül...
aaa geçen ay yapmamışmıydık, tamam hemn yapıyoruz..
yıl sonu zaten geldi ocak ta hepsini yaparız
Suriye ye girdik ne zammı, maaşlarınızda kesinti yapacğız...

Maaş zamlarını hükümeti yıpratmak için Ergenekoncular erteletiyorlarmış

Geri