:+1:denizlerb' Alıntı:maaşa katkısı yok (uzmanlık verilirse 120 TL kadar artar). ekderse %5 ekleniyor.
yüksek lisans mezuniyetinden bir kademe alan kişi doktora bitirince iki kademe ilerlemesi alır hocam direkt 1 derece almaz. 657 böyle diyor Yüksek lisansın kademesini almamış ise 1 derece ilerler.biltek2007' Alıntı::+1:denizlerb' Alıntı:maaşa katkısı yok (uzmanlık verilirse 120 TL kadar artar). ekderse %5 ekleniyor.
Ayrıca YL yaparsanız, 1 kademe artı alırsınız. Yani 9/2 iken 9/3 olursunuz. Doktora da 1 derece alırsınız. Yani 9/2 iken 8/2 olursunuz.
)okanformula' Alıntı:Eşimle aynı gün göreve başladık, ben yüksek lisans yaptım. 1 kademe fazlayım, 1 kademeye 1 lira. Maaşım eşimden 1 lira fazla. Eeee erkek, kadından fazla kazanmalı
e ben ne diye doktora yapacağım diye uğraşıyorum ama ya!!! oynamıyorum benomd' Alıntı:yüksek lisans mezuniyetinden bir kademe alan kişi doktora bitirince iki kademe ilerlemesi alır hocam direkt 1 derece almaz. 657 böyle diyor Yüksek lisansın kademesini almamış ise 1 derece ilerler.biltek2007' Alıntı::+1:denizlerb' Alıntı:maaşa katkısı yok (uzmanlık verilirse 120 TL kadar artar). ekderse %5 ekleniyor.
Ayrıca YL yaparsanız, 1 kademe artı alırsınız. Yani 9/2 iken 9/3 olursunuz. Doktora da 1 derece alırsınız. Yani 9/2 iken 8/2 olursunuz.
2 kademe verir fiilen girdiğiniz ekderslere yaklaşık 5-10 kuruş arası zam yapar Yeterince sabırlıysanız da mahkeme kapılarında iyice süründürdükten sonra başöğretmen olursunuz. Aylık 200 lira gibi bir artısı varbiltek2007' Alıntı:e ben ne diye doktora yapacağım diye uğraşıyorum ama ya!!! oynamıyorum ben
uhaha:okanformula' Alıntı:Eşimle aynı gün göreve başladık, ben yüksek lisans yaptım. 1 kademe fazlayım, 1 kademeye 1 lira. Maaşım eşimden 1 lira fazla. Eeee erkek, kadından fazla kazanmalı