Maaşla ilgili bir soru

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar bir sorum var. Ücretsiz izindeyim göreve başlama tarihi 15 haziran yazıyor bu durumda haziran maaşını alabilir miyim? Müdür yardımcımız alırsın diye dilekçeyi 15 haziran diye yazdırdı ancak ilk göreve başlayacağım tarih de 15ine denk geliyordu müdür maaş alamazsın diyerek 1 gün önce başlatmıştı şimdi hangisi doğru?

15'inde maaşlar çoktan hazırlanmış ve hesaplara geçmiş oluyor hocam. Yetişmez sanki.

Sayin hocam
Il/ilce mem deki maaslarinizi duzenleyen memur ile gorusmeniz sizin oradaki maas duzenlenmesi islemleri hakkinda daha aciklayici olacaktir

Bu saatten sonra gerçi yapacak birşey yok zaten dilekçeyi mdyrd.ın dediği gibi yazdım ama mdyrd ayın 1inde hatırlat yeter dedi bana pek mantıklı gibi gelmedi ondan sordum

Yanlış bilmiyorsam ücretsiz izinden erken dönüş yapabilirsiniz. Sizin için bir sakıncası yoksa üç dört gün erken başlarsınız. Maaş sıkıntıya girmemiş olur.

değişen birşey yoksa mdr yrd doğru demiş biz de bir kaç yıl önce aynen böyle ayarlamıştık. haziran 1 gibi hatırlatırsınız maaşınızı yaparlar zaten maaş peşin ödenir yani 15 haziranda alacağınız para 15 haz-15 tem arasıdır ve 15 inde de başlarsanız tam olur kıstel hazırlamaya da gerek kalmaz. 14 ünde başlamış olsaydınız 1 günlük daha maaş yapılması gerekecekti. selamlar....

Enterprise' Alıntı:
Arkadaşlar bir sorum var. Ücretsiz izindeyim göreve başlama tarihi 15 haziran yazıyor bu durumda haziran maaşını alabilir miyim? Müdür yardımcımız alırsın diye dilekçeyi 15 haziran diye yazdırdı ancak ilk göreve başlayacağım tarih de 15ine denk geliyordu müdür maaş alamazsın diyerek 1 gün önce başlatmıştı şimdi hangisi doğru?
..
memuriyete başlarken daha önce meb de kaydınız olmadığı için ve maaşlar elden yapıldığı için ilk müdür yardımcınızın yaptığı uygulama doğur. yoksa size 29 / 30 günlük fark yatırırlardı. ve bir sonraki ayın maaşı ile birlikte yatardı o para. TAM MAAŞ YATMAZDI

şimdiki duruma gelecek olursak; yine müdür yardımcınız doğru yapmış. kurumlar genelde maaşları ilgili ayın 3ü ile 6sı arasında yapar ve mal müdürlüğüne gönderirler. Siz zaten MEB personeli olduğunuz için müdür yardımcınız 15i itiabarı ile göreve başlayacağınız için ilgili aya iat maaşı yapacaktır. Memur maaşları 15 ten 15e yattığı için ayın 14 ünde başlasaydınız sizin için normal maaş bordrosuna ek olarak 1 günlük fark bordrosu da hazırlamaları gerekirdi...

çok teşekkür ederim arkadaşlar bende doğru yapmıştır diye düşünüyordum lakin ilk göreve başladığımdaki durumu hatırlayınca aklım karışmıştı yazdıklarınız gayet mantıklı çok teşekkürler

temmuzda il dışından görever başlarken en geç 8inde mutlaka başla demişlerdi. yoksa maaş alamazsın demişlerdi.bence sonraki aya çift maaş alırsın gibi geliyor

Geri