madem windows dosyalarına erişebiliyorsunuz aşağıdaki program ile şifre kırabilirsiniznese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar. macbook a bootcamp ile win7 kurdum ancak win7 şifresini unuttum. os x ile pc yi açabiliyorum. windows dosyalarını da görebiliyorum.şifreyi sıfırlamam mümkünmü. ya da sistem geri yüklemesi yapmam.
tş.ederim
Hocam windows içinde system 32 yok. sadece system klasörü var. onunda içi boş. ben pc de SAM dosyasnı arattım ama bulamadı.ademola' Alıntı:windowsdan dosya kopyalayabiliyorsanız C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SAM
dizini altından sam dosyasını alın parolalar bunun içinde, daha sonra bu sam dosyasını flash belleğe atıp çalışan bir windows altında NTPWEdit ile çözün
sanırım bu daha kolay![]()
nese1982' Alıntı:Hocam windows içinde system 32 yok. sadece system klasörü var. onunda içi boş. ben pc de SAM dosyasnı arattım ama bulamadı.ademola' Alıntı:windowsdan dosya kopyalayabiliyorsanız C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SAM
dizini altından sam dosyasını alın parolalar bunun içinde, daha sonra bu sam dosyasını flash belleğe atıp çalışan bir windows altında NTPWEdit ile çözün
sanırım bu daha kolay![]()
tş ederim
o diskin güvenlik ayarlarıyla alakalı okuma yazma izinleri ile alakalı, mac üzerinden "sahiplık alma" "izinleri değiştirme" nasıl yapılır bilemiyorum.nese1982' Alıntı:ademola hocam editledim fakat bu editli sam dosyasını diğeri ile değiştiremiyorum. hatta configdeki klasörleri silemiyorum. bu sınırlamayı nasıl aşabilirim.