Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar web tasarımı, program yazımı(visual studio, sql server, android studio, vs code) için bilgisayar alacağım ama macbook bana sıkıntı çıkarır mı? Tecrübeli arkadaşlar fikir ve öneri yazarsanız sevinirim
Huwai 14s ve m1 macbookair kullnıcısı olarak söylüyeyim. Kesin kararım ben bir windows kullnıcısıyım. İos için özel bir yazılım yapmayacaksanız yada ileri düzey edit düşünmüyorsanız mac size göre değil.
Sarjım çok gitsin tak actım çalışayım 1 kare alıyoruz 5 10 yıl dayansın dersen mac
Şarj okadar da önemli değil ios üzeine de porgram geliştirmiyorum dersiniz windows temelli 16 remli 512 hdd li en az intel 11 nesil işlemcili leptop alın.
1 yıldan fazla Macbook Air m1 kullanıyorum. Macbook donanımına alıştıktan sonra diğer cihazlar oyuncak gibi gelmeye başlıyor. Başta ekran, touchpad, klavye ve batarya süresi ile rakiplerine göre çok iyi. Yazılım olarak pencere yönetimi Windows gibi akıcı değil fakat tasarım ve yazılım geliştirme uygulamaları Windows a göre daha iyi çalışıyor. Air deki En büyük sıkıntısı genişleme yuvası yok bir type c dönüştürücü ihtiyaç oluyor