K.maraş'ta çalışıyorum arkadaşlar, bilindiği üzere formatörlük hakkında hiçbir bilgi yok. Şu an lütfen formatörlüktü ders zorunlu olsunduyu tartışmayalım, onları çok tartıştık. Neyse müdür seçmeli bilişim seçecez demişti seçilmemiş, toplam da 8 saat ders var. Bu arada seçmelilerden birisi ing. ona giren de tetacı. Her neyse ordan oraya çağırıyorlar şunda ses yok şu bilgisayar açılmıyor. Valla hocam ben formatör değilim, ilçe meme bildirin ben ders saatlerimi başka okuldan tamamlamak istiyorum.(Çünkü akıllarınca tamamlanmayan ders saatlerinde bilişimcileri yine formatör gibi kullanacaklar, paşa paşa giderim başka okula) Ayrıca hocası olmayan dersi seçmeli almışsınız, bakanın da bu konuda konuşması vardı öğretmen var labaratuar var bilişim dersi seçseydiniz. Millet ekders için seçmeliyi istiyor, biz ders saatimizi tamamlayamıyoruz, dedim. Sesleri kesildi. Maraş memi aradım talep olursa formatörlük yapacaz diyor, eğer benim kadar yürekli bilişimciler çıkarsa bütün müdürler mecbur formatör eksikliğini mem e bildirecektir. Siz bize muhtaçsınız, maaş karşılığı alır derse girer çıkarım. Bayan halinle o kasaya eğil şu kabloya dolan tozun pisliğin içinde miadı dolmuş bilgisayarları adam et, yeter yani. Allah kimseyi bilişimci etmesin.