Magma Linux Yardım

Kodla Büyü

igzemel

Aktif Üye
Arkadaşlar;
win7 kurulu laptop çöktü. Bilgilerimi allabilmek için CDden çalışan MAGMA LINUX aldım. Masaüstü Bilgisayarda denedim müthiş çalışıyor. Herşey yolunda ancak LAPTOPda çalıştıdığımda Grafik ekran değil DOS ekranı gibi siyah bir ekran geldi. LOGIN istedi. "MAGMA" yazdım (Zaten başkasını kabul etmiyor) Bir iki yazı geldi. En son şu satırda kaldı
[magma@localhost ~]$

Grafik ekranına geçip Dosyalarımı almam konusunda bana yardım edebilecek var mı ?
Şimdiden Teşekkürler.....

igzamel hocam ben pardusun cd den calisani ile aynı sekilde bilgilerimi kurtarmıstım,

isterseniz bir de onunla acmayı deneyin.

slax kullanın hocam eğer sadece dosya kurtaracaksanız, hem 200 mb civarı hem de usb ile açılış yapabiliyorsunuz. Ben daha önce kullandım işimi görmüştü.
Not: Ek özellikler isterseniz anasayfasından kendi slax ınızı oluşturabiliyorsunuz.

ekran kartını görmemiş.. uğraşmak istemezseniz Slax kullanın bencede ama Slax'da ntfs yazma desteği öntanımlı gelmediği için sorun olabilir sizin için.. Slax tabanlı olarak yaptığımız Yunus Linux'u kullanın .. : http://yunuslinux.sourceforge.net
ntfs desteği var ve türkçe..

konsoldan halledeni o zaman :D en azından mc komutunu falan deneyin dosdaki norton commender benzeri midnight commender çalışırsa kolaylıkla halledebilirsiniz.

Geri