Mahalli Bir Kurs Vermemi İstiyorlar

Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar formatörüm. İlçe hizmetiçi eğitim kursunu vermemi istiyor. Ayrıntılar daha netleşmedi ama; vermek zorundamıyız, verdiğimiz takdirde hangi saatler olur, ek ders alabilir miyiz....

hocam hafta içi 5 ya da 6 dan sonra ve hafta sonu ise kesinlikle ek ders ücreti alırsınız

bunun harici mesai saati denip ücret verilmeyebilir

formatöerler mesai saatleri dışında verir kursları, almak isteyip istemediğinizi sormaları gerekir ancak kaymakamlık oluru ile veya isteyen olmazsa birisine vermek zorunda kalırlar, almamak için güzel bir bahane yeterli olur gidip ilçe ye sonrada kaymakama söylerseniz bahanenizi başkasına görevlendirme yapılabilir, ek ders alırsınız, mesai saatleri içerisinde kurs veremezsiniz...

Ne güzel işte hocam ver dersini al ekdersini.BEnde vermiştim gayet güzel oluyor..Bence vermemek için yol aramaktansa vermenin yollarına bakın.Yada başika bir bilgisayarcı arkadaşınızı yönlendirin..

istbilg34' Alıntı:
Ne güzel işte hocam ver dersini al ekdersini.BEnde vermiştim gayet güzel oluyor..Bence vermemek için yol aramaktansa vermenin yollarına bakın.Yada başika bir bilgisayarcı arkadaşınızı yönlendirin..

Hocam versem ek ders alabilir miyim onu sordum (Formatörüm ya...)

ofkar' Alıntı:
hocam hafta içi 5 ya da 6 dan sonra ve hafta sonu ise kesinlikle ek ders ücreti alırsınız

bunun harici mesai saati denip ücret verilmeyebilir

hocam bu şartlarda ise ek ders alırsınız

Hocam açılan kurs hizmetiçi kurs olduğundan, alıyor muşum...

Geri