Mahkeme ile eş durumu

Kodla Büyü

Batu15

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Eş durumundan tayinim 2 yıldır çıkmıyor ben küçük bir ilçedeyim, eşim daha büyük bir ilçede. Oğlum da o büyük ilçede Bilsem öğrencisi şu an daha ilkolulda ama ortaokula başlayacak seneye ve ortaokula orada başlasın istiyorum,ikisi de gidiş geliş yapıyor çevremde sadece bildiğim 8 kişinin eş durumu ataması yapılmadı bunlardan 3ü il dışı gün geçtikçe tayin ihtimali azalıyor her atama ile. çok canımız sıkkın daha ne kadar gidiş geliş yapmak zorundayız yol masrafı ayrı zaman ayrı dert. Mahkeme kararıyla tayin olma durumu hakkında bilginiz var mı?

il içinde hiçbirşey olmaz uğraşma boşuna . norm açılırsa gidersin tayinle. ben forumda demistim bu yıl il dışına il emri vermicekler diye.

Merhaba arkadaşlar. Eş durumundan tayinim 2 yıldır çıkmıyor ben küçük bir ilçedeyim, eşim daha büyük bir ilçede. Oğlum da o büyük ilçede Bilsem öğrencisi şu an daha ilkolulda ama ortaokula başlayacak seneye ve ortaokula orada başlasın istiyorum,ikisi de gidiş geliş yapıyor çevremde sadece bildiğim 8 kişinin eş durumu ataması yapılmadı bunlardan 3ü il dışı gün geçtikçe tayin ihtimali azalıyor her atama ile. çok canımız sıkkın daha ne kadar gidiş geliş yapmak zorundayız yol masrafı ayrı zaman ayrı dert. Mahkeme kararıyla tayin olma durumu hakkında bilginiz var mı?
Ben 5 yıldır 180 km yol gidip geliyordum hocam günlük. Evimin olduğu ilçede açık olmasını bırak il dışından il emri ile bir sürü öğretmen geliyordu. İl dışına yakın bir ilçeye tayin isteyip, oradan il emriyle gelsem mi diye bile düşünmeye başlamıştım artık. Müdür yardımcılığı dene dediler onu da ben sevmiyorum. En son bilsem açıldı yaşadığım ilçeye, oraya geldim bu sene. Açık olmasını beklemek dışında yapacak bir şey yok il içinde ne yazık ki.

Geri