Malatya 2. dönem Btr ne zaman olur?

Kodla Büyü
bende merak ediyorum. birazdan MEM e ulaşmaya çalışacak net bir yanıt alırsam cevaplarım..
ulaşanlar varsa...

birinci cevap onunla ilgili arkadaşlar burada yok..(malatya mem de)
bidaha deniyecem bakalım. teşrif ederlerse cevaplayacaklar.. :oops:

ikinci cevap: kızdı nasıl formatörsünüz.. malatya meb yayınladık dedi .
sonra kendisi ile birlikte bakmaya çalıştık o duyuruyu bulamadık. en so malatya meb formatör sitesinden başvurunu yap getir diye çıkıştı ve yüzüme kapattı.
kolay gelsin.

Ben de Müdür yardımcısının bilgisayarıyla uğraşırken, okulun mailinde tesadüfen gördüm!
İl web sitesinde yayınlanmıştır diye yazıyordu. İlin Sitesine baktım haber yok!

Bulunduğum okulda tek bilişimciyim.Başka BT Rehber olabilecek yok. Başka okula görevlendirme isteyebiliyor muyum?

Arkadaşlar Fatih Projesinden dolayı formatör görevlendirmeleri ile ilgilenemiyoruz. Başvurular başladı. Bugün malatya.meb.gov.tr adresinde duyurular bölümünde yayınlanacaktır. Malatya'nın Büyükşehir olmasından dolayı merkez ilçelerde bulunan okullar çıktılarını üst yazıları ile birlikte ilçe memlere göndermeleri gerekmektedir. Fakat okuldan göndermeyip elden getirmek isteyenler üst yazı ile birlikte ilçe meme gitmeden direk il mem atama2 şubesine getirebilirsiniz.

sbaran38' Alıntı:
Arkadaşlar Fatih Projesinden dolayı formatör görevlendirmeleri ile ilgilenemiyoruz. Başvurular başladı. Bugün malatya.meb.gov.tr adresinde duyurular bölümünde yayınlanacaktır. Malatya'nın Büyükşehir olmasından dolayı merkez ilçelerde bulunan okullar çıktılarını üst yazıları ile birlikte ilçe memlere göndermeleri gerekmektedir. Fakat okuldan göndermeyip elden getirmek isteyenler üst yazı ile birlikte ilçe meme gitmeden direk il mem atama2 şubesine getirebilirsiniz.

:+1:

Geri