Malatya BT Rehber Öğretmenliği Başvurusu ne zaman

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alii06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

alii06

Site Gezgini
Arkadaşlar Malatya BTR 9 una kadar okullar bilgisayar sayılarını güncellesin diyor peki biz ne zaman başvuru yapabileceğiz bilgisi olan var mı?

Re: Malatya BTR

benimde bilgim yok maalesef,formatörlüler iptalmı olacak yoksa yeniden mi bavuru alınacak beklemekteyim

Re: Malatya BTR

Bilgi İşlem i aradım orası ilgilenmiyormuş. Atama 2 ilgileniyor dediler orayı aradım başvuru ne zaman olacak dedim daha belli değil dediler başka bilgisi olan var mı acaba..

Yazıda BT dersi ile BT Rehberliği toplamının 30 saat olacağı anlaşılıyor.

bizde de ilkokul ortaokul bir arada.
ben sadece kadromun ve BT Sınıfının bulunduğu Ortaokul kısmını seçecem.

bende aynısı gibi yaptım hocam.
ilkokul ve ortaokul bir arada kadrom ortaokulda bende tek ortaokulu seçtim hayırlısı bakalım..

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün yazısının 8.maddesi :
BT Rehberliği Görevi eğitim-öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak...

arkadaşlar diğer illerde tek ortaokulu seçenler görevlendirilmedi,eğer görev istiyorsanız lise yazın derim.Muhtemelen Malatya'dada görevlendirilmeyecekler.

ben sadece ortaokul yazdım,şimdi görevlendirilmezsem formatörlüğüm de iptal olucak öyle mi

aytduman sanırım lise arkadaşımsın afra ben:) ben denizlideyim burada kabul edilmedi başvurularımız ve bir çok ilde bu şekilde gerçekleşti görevlendirmeler.

üzgünüm dostum.burada 1 ay oldu belli olalı görevlendirmeler.ben sadece derse girip çıkıyorum.ayrıca formatörlük diye bir olayda yok.sadece BTR var onuda liselere...

Geri