diğer okulda 10 saat bilişim rehberliği yapacaksınız demek kierdoganince' Alıntı:hayırlı olsun da hiç açıklama yok ama...mesela ben okulumda 20 saat giriyorum başka bi okulda görevlendirildim ne olacak şimdi..kendi okulunda dersleri aksatmamak kaydıyla deniyor??
bizim okul sabah ortaokul ,öğleden sonra ilkokul,ben bugün 7-12 çalışacak şekilde geldim ama idare pek hoşnut değil,tüm gün okulda durmamı istiyorlar sanki ama kusura bakmasınlar artıkarda5544' Alıntı:Merkezde açık okul çok hocam yaz dilekçeni gel birisine , benim okuluda yazabilirsin istersen rahmi akıncı ortaokulu , ikili öğretim yapan okulların neredeyse tamamına tek öğretmen vermişler, bunlardan herhangi birisini de yazabilirsin.
hocam bugün milli eğitime gittim onlarda beni bt öğretmenliğinde kalma ile tehdit ettiler..arda5544' Alıntı:Merkezde açık okul çok hocam yaz dilekçeni gel birisine , benim okuluda yazabilirsin istersen rahmi akıncı ortaokulu , ikili öğretim yapan okulların neredeyse tamamına tek öğretmen vermişler, bunlardan herhangi birisini de yazabilirsin.
gazierdem' Alıntı:arkaaşlar bense istemediğim bir okula verilmişim..
aradım neye göre görevlendirdiniz dedim (benim puanam yüksek 100 ) ihtiyaca göre dediler..
merkeze neden vermediniz dedim dilekçe yazın dediler..şimdi ne yapmalıyım
hocam şuan bt öğretmeni olarak mı görev yapıyorsunuz..egitimci.' Alıntı:gazierdem' Alıntı:arkaaşlar bense istemediğim bir okula verilmişim..
aradım neye göre görevlendirdiniz dedim (benim puanam yüksek 100 ) ihtiyaca göre dediler..
ben istemediğim halde görevlendirmişler, dilekçe vereceğim... böyle saçmalık olmaz, btr olmak isteyen kim ki kafalarına göre görevlendiriyorlar?
gazierdem' Alıntı:hocam şuan bt öğretmeni olarak mı görev yapıyorsunuz..egitimci.' Alıntı:gazierdem' Alıntı:arkaaşlar bense istemediğim bir okula verilmişim..
ben istemediğim halde görevlendirmişler, dilekçe vereceğim... böyle saçmalık olmaz, btr olmak isteyen kim ki kafalarına göre görevlendiriyorlar?
bende formatör olarak almak istiyorum dedim artık öylebir kadro yok dediler..
ne yapılacaksa organize bir şekilde -beraber- yapalım -sendikalarımızın avukatları ile görüşelim- çünkü burnuma yine çok kötü torpil kokuları geliyor..