MALATYA BTR SON DURUM NEDİR ARKADAŞLAR ?

Kodla Büyü
bakanlık genelgesi çok net: dönem başında başlar dönem bitimi derslerin bitimiyle sona erer yabi 16eylül-27ocak tarihi çok net ortadayken, atama neden buna göre ayarlama yapmaz ki?
haaa bu arada arkadaşlar derse girip çıkın, göreve başlamayın çünkü geriye dönük ödeme yapılamıyor, onay tarihinden itibaren görevlendirme başlayacak. geçen sene de bu şekilde olmuştu.

Malatya meb te onay çok zor birşey olsa gerek, altı üstü bir imza ama pazartesinden bugüne daha atılamadı bu imza.

geçen hafta valiliğe göndermişler onayları ama ek dosya açılmayınca valilikten dönmüş dün tekrar göndermişler bu sebebten gecikme olmuş. yani elden göndermiyorlar dosyaları mail yoluyla gönderdikleri için böyle bir sorun olmuş. bana söylenen bu.

isim listesinin oldugu ek dosya açılmadığı için geri dönmüş valilikten artık malatya meb nasıl mail attıysa dosyayı! bence onayı geciktirmek için bilerek yaptılar! her sene buna benzer sorunlarla onayları geciktiriyorlar hocam! alıştık artık!!!

son zamanlarda udf midir nedir dosyaları bu formatta gönderiyorlar. uyap programının uzantısıymış. açana kadar, memura anlata kadar ne uğraştım ya.

Arkadaşlar bi haber yok mu ? Ek dersler nasıl yazılacak siz okula sadece ders saatinde mi gidiyorsunuz... her gün okuldayım ve BTR varmış gibi devam ediyoruz..

geçen yıl onay tarihinden itibaren ekders verilmişti. öncesi için alınmamıştı.
cibril' Alıntı:
Arkadaşlar bi haber yok mu ? Ek dersler nasıl yazılacak siz okula sadece ders saatinde mi gidiyorsunuz... her gün okuldayım ve BTR varmış gibi devam ediyoruz..

bakanlık genelgesi eğitim-öğretim dönemince görevlendirilir diyor, yani 16 eylül - 27 ocak arası olması gerekirken, malatya genelgeyi çiğneyerek 24ünde başlatmış. (geçen sene de aynı şekilde geciktirmişti.)
yine de hayırlı olsun diyelim, iyi görevler arkadaşlar.

Geri