otherm Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 995 20 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar haftasonu arkadaşımın nişanı var malatya ya gideceğim, malatya da konaklayabileceğim yer tavsiye edebilirmisiniz ?
Arkadaşlar haftasonu arkadaşımın nişanı var malatya ya gideceğim, malatya da konaklayabileceğim yer tavsiye edebilirmisiniz ?
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 20 Kasım 2013 #3 ögretmen evine gitmeden önce telf ile rezervasyon yaptırın sonra sıkıntı olmasın :+1:
otherm Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 995 25 Kasım 2013 #4 tcoalngsau' Alıntı: ögretmen evine gitmeden önce telf ile rezervasyon yaptırın sonra sıkıntı olmasın :+1: Genişletmek için tıkla ... haftasonu için doluymuş hocam. başka alternatifler nelerdir yardımcı olun lütfen
tcoalngsau' Alıntı: ögretmen evine gitmeden önce telf ile rezervasyon yaptırın sonra sıkıntı olmasın :+1: Genişletmek için tıkla ... haftasonu için doluymuş hocam. başka alternatifler nelerdir yardımcı olun lütfen
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 26 Kasım 2013 #5 yakınınız varsa polis evi olabilir. benim amcam polisti ankarada yer olmayınca polis evinde kalmıştım fax çekmişti amcam polis evine..
yakınınız varsa polis evi olabilir. benim amcam polisti ankarada yer olmayınca polis evinde kalmıştım fax çekmişti amcam polis evine..