Maliye Bakanı memura maaş artışına son noktayı koydu

Kodla Büyü
hakkımı kuruşuna kadar helal etmiyorum.Bela okumak istemiyorum ama artık dayanamıyorum ne kadarda pişkinler yaaa.Seçim zamanı bir sürü vaadler kendilerine ne kadarda güzel zam yaptılar.
"2012 yılında harcamalarda artış taleplerine biz olumlu bakmayı düşünmüyoruz” cümlesiyle başlıyor sözlerine. “Çünkü bütçede ilave imkan söz konusu değil” "
Peki merak ediyorum bütçe bu kadar sıkıntılıda siz neden kendi zamlarınızdan feragat etmiyorsunuz.Bunları karşıma alım söylemk hatta haykırmayı o kadar çok isterdimki.Ama nerde o imkan.İmkanımız olsada söyletirlermi daha ağzımızı açmadan dayağı yeriz.

öğretmenlerin kesinlikle oy vermemeleri gerekiyor, bugünleri unutmamak lazım oy zamanı gelince bazılarının ekmeğine yağ sürüyorlar, şunu diyorum Allah oy vermek nasip etmesin bunlara, kimlerden oy aldıkları aş,kar zaten.... :-1: :-1: :-1:

yetmaz ama evet
.
alın size toplu sözleşme.
.
sendikacılar + yöneticiler toplanmışlar sözleşmişler adı da olmuş TOPLU SÖZLEŞME :puhaha:

yetkili sendika egitim birsen arkadaşlar merak etmeyin halleder maaş zammı alırız. hemde ek seyyanen 400-500 tl farkla stres yapmayın.nisana kadar bekledik acıcık daha sabredin.

Bırakın ya bize müstehaktır ilk seçimde yine aynı adamları baştacı edecek olan yine öğretmenlerdir.

Geri