MALTROSPY ANTIVIRUS PROTECTION FREE

Kodla Büyü

DAYSUKEMOTOMUYE

Site Gezgini
----------------------------------------------------------------------------------------

MALWARE,ADWARE,TROJAN,SPYWARE,MSN-VİRÜSLERİ VE TÜM ZARARLI YAZILIMLARI BULAN VE AYRICA TÜRK YAPIMI BİR VİRÜS TARAMA PROGRAMI . DENEYİN VE YORUMLARINIZI GÖNDERİN . WRITED BY : DAYSUKE .

Programın İndirme-Linki : http://www.4shared.com/file/206983732/5 ... ROSPY.html
Alternatif-Link : http://rapidshare.com/files/340939458/M ... Y.exe.html
Alternatif-Link - 2 : http://hotfile.com/dl/25725732/be8e698/ ... Y.exe.html

----------------------------------------------------------------------------------------

Sağol arkadaşım. Evet. V.B. ile yapıldı. kodlama bana ait. yaklaşık 1000 küsür zararlı ve en yaygın virüsleri buluyor. sizce programda daha neler olabilir ? önerileriniz benim için önemli. programı daha da geliştirmeyi düşünüyorum.

Diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum . Program Yaklaşık 1700 civarı virüsü tanıyor ve bunlar en zararlı olanları . Kullanmanızı ve bir kere test etmenizi şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar . Kendi yazılımım . Kndim de test ettim . Bende de 25 virüs buldu . NOD32 kullanıyorum . Ama bu program biraz daha iyi gibi şimdiden . Siz ne dersiniz ?

avast kullanıyorum. bu programı indirdim dnedim VİRUS FALAN bulamadı.. bir deneme geliştirilmeli emeğine sağlık

Eyvallah. Sen de sağol hocam . Bir kaç gün içerisinde yeni sürümünü de göndereceğim . Şu an kodlama aşamasındayım .

En yakın zamanda Mefta-i Virüs Programı ve MALTROSPY Programının daha güncel ve daha gelişmiş versiyonlarını paylaşacağım . Yoğun ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar ...

ALDIĞIM BİR MESAJ ÜZERİNE AÇIKLAMA GEREĞİ DUYDUM . LÜTFEN OKUYUNUZ. ÖNEMLİ !!!

Ben programlamayı hobi olarak yapmaktayım . combofix, autorun gibi programları ben de kullandım . Benim yazmış olduğum bu 2 programdan Mefta-i Virüs Programı : MSN, autorun, trojan, adware, spyware gibi programların en yaygın olanlarını bulmaktadır . Tavsiyem şu ki : Bu iki programı da kullanırken bir virüs buldular ise önce nod32 veya antivir, kaspersky gibi geniş kapsamlı bir antivirüs programı ile dosyayı bir kere daha test etmenizdir. Biliyorsunuz ki genelde bazı dosyalar şüpheli olmasına karşın yani antivirüs programının virüs olarak görmesine karşın aslında virüs olmayabilir. (kaspersky de bunu genelde görmekteyiz.) ... MALTROSPY programı hakkında da bilgi vereyim. sürücü veya klasör seçerek tarama yapabiliyor. Virüs veri tabanı 1700 civarında. Şu anda yenileme aşamasındayım. bu programın kaspersky' ye benzer bir özelliği var. bu da kaspersky' de olduğu gibi bazı dosyaları virüs olarak buluyor ancak bu dosyalar virüs olmayabiliyor. zararsız setup veya metin dosyaları ... zaten bunun için de yazımın başında dediğim gibi : bu iki programı da sadece tarama yaparak kullanabilirsiniz. eğer virüs buldum diyorsa sisteminizdeki bir antivirüs programı ile bulunan dosyayı bir daha test edin. sizin antivirüs programınız da aynı uyarıyı veriyorsa rahatlıkla silebilirsiniz. sonra uyarmadı demeyin. unutmayın ki sadece deneme amaçlıdır. kullanın. memnun kalmazsanız silersiniz. zaten 100-200 kb. seviyesinde ufak pratik programlardır. umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. herkese faydalı olması dileğiyle ... iyi günler ve iyi çalışmalar dilerim ... saygılarımla .... ( DAYSUKE )

NOT: YUKARIDAKİ MESAJI BAZI ARKADAŞLARDAN GELEN UYARI ÜZERİNE GÖNDERME GEREĞİ DUYDUM ... UYARAN ARKADAŞLARA DA AYRICA SAYGILARIMI SUNARIM ....

MALTROSPY ANTIVIRUS PROTECTION FREE Programının yeni versiyonu forumda mevcuttur . Dileyen arkadaşlar forumdan bakıp indirbilirler . Deneyen arkadaşların yorumlarını "MALTROSPY ANTIVIRUS PROTECTION FREE - YENİ" Forumunda bekliyorum .

Programın yeni ve güncel versiyonu foruma verildi . "MALTROSPY ANTIVIRUS PROTECTION - YENİ" Forumunda yeni versiyonun linkleri mevcuttur . Oradan yeni linkleri bulabilirsiniz .

Geri