level' Alıntı:manisa bugüne kadar neyi doğru düzgün yaptı ki bi hayır bekliyoruz. olan oldu zaten 3 4 okula görevlendirme verdiler . formatör olunca bu okullara gitmeyecekmiyiz. biz eşek olalım semeri vuran çok olur.
denizlerb' Alıntı:il eğitici formatörlerine ulaşabilecek kimse yokmu aramızda?
bende çok aradım hocam, dediğniz gibi hep meşgul. bir kez ulaşabildim. görüş beklediklerini söylediler.sheva' Alıntı:İldeki arkadaşlar bi cevap yazsanız şu soruya...
Formatörlük ile ilgilenen şef ile görüşmek için il mem'i 10 defa aradım, hep meşgul pek meşgul...
hocam biz il merkezinde çalışmıyoruz. öyle bir grup olduğunuda ilk defa duydum. bi gözattım anlaşılan müşahit beyin keyfini bekliyoruz.koray45' Alıntı:google Manisa formatörleri diye grup var niye orada okumadınız? :verymad:
denizlerb' Alıntı:hocam biz il merkezinde çalışmıyoruz. öyle bir grup olduğunuda ilk defa duydum. bi gözattım anlaşılan müşahit beyin keyfini bekliyoruz.koray45' Alıntı:google Manisa formatörleri diye grup var niye orada okumadınız? :verymad:
sheva' Alıntı:denizlerb' Alıntı:hocam biz il merkezinde çalışmıyoruz. öyle bir grup olduğunuda ilk defa duydum. bi gözattım anlaşılan müşahit beyin keyfini bekliyoruz.koray45' Alıntı:google Manisa formatörleri diye grup var niye orada okumadınız? :verymad:
Hangi gruptan bahsediyorsunuz? link verirmisiniz arkadaşlar?