Herkese merhaba, Manas Evlerine bakmaya gittim hatta 164 m2 için anlaşmaya vardık ama aşağıdaki olayları yaşadığım için vazgeçmek zorunda kaldım,
-Elazığ' da ilgilenen arkadaş anlaşmaya gittiğimde bana ayırdığı dairenin aslında daha önce çoktan satılmış olduğunu, kendisinin 190 m2 sandığı için onu söylediğini ( insan sattığı evi bilmez mi? )
- Ev alıyoruz sonuçta adamı her aradığımda kendimi tanıtmak zorunda kaldım, sanki evi bedava verir gibi bir havası vardı
- Fiyat konusunda ilk gittiğimde 164 milyar olduğunu ama 160 ' a düşeceğini en son gittiğimde 167 olduğunu söyledi ( zar zor 160 milyara ikna ettim)
-İlk gittiğimde bana evlerin altlarında sosyal tesisler olacağını söyledi, en son gittiğimde sosyal tesisleri ayrı bir bina olarak yapacaklarını söylediler.
- Ben ayırdığım daireden vazgeçince önce zemin katı satmaya çalıştı, 5 milyar indirim yapacağını söyledi ben itiraz edince diğer etapta 8. katında boş olduğunu söyledi ( ki ben buna da inanamadım, çünkü sürekli sisteme giremediğim için bu hatalar olduğunu söyledi, insan sisteme giremeyebilir ama kafadan dairem boş diye atmayacaksın)
- Cepheler arası hiçbir fiyat farkı yok ( sadece zemin ve çatı katta 5. milyar indirim yapıyorlar.)
- Ben sözleşmeyi mail olarak at dediğimde mail de yok buraya gelin elden verelim dedi, gittiğimde ise mail atsam olur mu dedi.
-Malatya merkezlerini aradığımda ise beni tekrar bu adama aktarmaya çalıştılar, ben zaten o konuda sıkıntı yaşadım demeye kalmadan aktardılar.
** Kısacası yaşadığım olaylar tamamen münferit olabilir, benim firmayı kötülemek gibi bir amacım yok bu adamlar Malatya'da 7 bin ev yaptık diyorlar, ama ben bunları maalesef yaşadım, almaya giden tüm arkadaşlar bütün şirketlerde bu noktalara çok dikkat etsinler