Manas Evleri ile ilgili?

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba,

Elazığ' dan manas evlerine bakmaya gideceğim yarın inş

Bu firma hakkında bilgisi olan var mı? Özellikle Malatya ve Adıyaman' daki arkadaşlar tanıyor olabilir firmayı

Herkese merhaba, Manas Evlerine bakmaya gittim hatta 164 m2 için anlaşmaya vardık ama aşağıdaki olayları yaşadığım için vazgeçmek zorunda kaldım,

-Elazığ' da ilgilenen arkadaş anlaşmaya gittiğimde bana ayırdığı dairenin aslında daha önce çoktan satılmış olduğunu, kendisinin 190 m2 sandığı için onu söylediğini ( insan sattığı evi bilmez mi? )

- Ev alıyoruz sonuçta adamı her aradığımda kendimi tanıtmak zorunda kaldım, sanki evi bedava verir gibi bir havası vardı

- Fiyat konusunda ilk gittiğimde 164 milyar olduğunu ama 160 ' a düşeceğini en son gittiğimde 167 olduğunu söyledi ( zar zor 160 milyara ikna ettim)

-İlk gittiğimde bana evlerin altlarında sosyal tesisler olacağını söyledi, en son gittiğimde sosyal tesisleri ayrı bir bina olarak yapacaklarını söylediler.

- Ben ayırdığım daireden vazgeçince önce zemin katı satmaya çalıştı, 5 milyar indirim yapacağını söyledi ben itiraz edince diğer etapta 8. katında boş olduğunu söyledi ( ki ben buna da inanamadım, çünkü sürekli sisteme giremediğim için bu hatalar olduğunu söyledi, insan sisteme giremeyebilir ama kafadan dairem boş diye atmayacaksın)

- Cepheler arası hiçbir fiyat farkı yok ( sadece zemin ve çatı katta 5. milyar indirim yapıyorlar.)

- Ben sözleşmeyi mail olarak at dediğimde mail de yok buraya gelin elden verelim dedi, gittiğimde ise mail atsam olur mu dedi.

-Malatya merkezlerini aradığımda ise beni tekrar bu adama aktarmaya çalıştılar, ben zaten o konuda sıkıntı yaşadım demeye kalmadan aktardılar.

** Kısacası yaşadığım olaylar tamamen münferit olabilir, benim firmayı kötülemek gibi bir amacım yok bu adamlar Malatya'da 7 bin ev yaptık diyorlar, ama ben bunları maalesef yaşadım, almaya giden tüm arkadaşlar bütün şirketlerde bu noktalara çok dikkat etsinler

Geri