Manisa And. Lisesinde BT Öğretmenlerini ATAYAMADI..!

Kodla Büyü
Hocam valilik olurlu listede tam inha da atanan öğretmen sayısı da var yani BT öğretmenleri ile ilgili başka bir tasarrufları var galiba.Ama atamama gibi durumları olamaz.ilk defa şahit oldum.geçmiş olsun.

Gerçekten tuhaf bir durum. Başvuru yapmaya hakkın var. Ve sonrasında ise açıklanan listede branş kısmında atama durumu yok.

yav bu manisa kadar beceriksiz bir müdürlük var mıdır arkadaş herkesin ataması yapılıp bilişim teknolojilerini ayrı tutmak ne demektir Allah Peygamber aşkına nedir bu iş?nasıl bir mantık nasıl bir işleyiş? ne iş dönüyor adamı neden huylandırıyosunuz?Buna n hakları var...

Demek ki ihtiyaçları yok. Hiç kimse 2. dönem btr tercihi yapmaz okul idareleri para ile veya kendileri yaparlar sorun kalmaz. herkesin işini biz yapıyoruz herkesin peşinden biz koşuyoruz. hep beraber ne btr tercihi yapalım nede işlerini sadece ne kadar dersimiz varsa girip gidelim. ders saati az olan okullarda sıkıntı var biliyorum ama bizi sabun yapacak halleri yok öğretmeniz sonuçta. bütün anadolu liseleri hem kadro açarlar hemde tercih yapan bütün öğretmenler kendi okullarında btr görevi yapabilirler. Tercih bizim. E-mail gurubu 2. dönem için bir aramızda bir toplantı organize ederse iyi olur.

bireylul' Alıntı:
Demek ki ihtiyaçları yok. Hiç kimse 2. dönem btr tercihi yapmaz okul idareleri para ile veya kendileri yaparlar sorun kalmaz. herkesin işini biz yapıyoruz herkesin peşinden biz koşuyoruz. hep beraber ne btr tercihi yapalım nede işlerini sadece ne kadar dersimiz varsa girip gidelim. ders saati az olan okullarda sıkıntı var biliyorum ama bizi sabun yapacak halleri yok öğretmeniz sonuçta. bütün anadolu liseleri hem kadro açarlar hemde tercih yapan bütün öğretmenler kendi okullarında btr görevi yapabilirler. Tercih bizim. E-mail gurubu 2. dönem için bir aramızda bir toplantı organize ederse iyi olur.

tmm hocam katılıyorum

arkadaşlar aradım bana söylenen sizin tercih modülünde hata oldu,sizin atamlar da yapılacak dendi.Ben de hhiç bir branşta sıkıntı olmadı da sadece bilişimcilerde mi hata oldu dedim cevap yok :))

hocam bende görüştüm aynısını söylediler.Bir de 5 kişi varmış tercih yapan herkesin atandığını söylediler.

Geri