Manisa Formatörlük Yüksek İhtimal olmayacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan honor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

honor

Aktif Üye
İldeki sorumlularla görüşmemiz sonucu bize görevlendirme yapılmayacağını ifade ettiler.Başınızın çaresine bakınız.

Eskiden de pek olmuyordu ki. Ne zaman Ş.Y bey aldı görevi o zaman biraz işin üstüne düştü. Şimdi uzaktayım bilemem ama belki vali , belki Müdür bey sıcak bakmıyordur.

Ben de bugün aradım İl Koordinatörünü.. Yapılmayacağını söyledi, hatta eğer müdürleriniz biraz bastırırsa milli eğitime belki olabilir dedi.. Benim müdürüm bırakın bastırmayı :)) elinden gelse kökten herşeyi iptal eder. Ama kaç yıldır beni sepet gibi yanında her yere de taşır.. Okulların açıldığı gün sitenin şifresini ve lab ın anahtarını teslim eder ,dersime girer çıkarım..Akıllı tahtalarla uğraşıp dursunlar

il koordinatoru ile gorusmustum. fakat gorustugumde arkadasin paylastigi haber yoktu. hayirlisi.

önce bizi 3 5 okula görevlendirirler. sonra formatörlüğü yayınlarlar. ortalığı karıştırırlar. kendi okulumda bugün bir saat dersim var oturuyorum kaç saattir. yarın bir liseye, öbür gün başka bir ortaokula gideceğim. kendi okulumda 8 saat dersim var. bizi bu hale düşürenler Allahımdan bulsun.

benimde okulumda 8 saat dersim var başka bir okuldanda 14 saat ders verdiler toplam 22 saat formatörlerle ilgilenen şube müdürü formatörlük olursa hem derslere girecek hem formatör olur demiş. bence formatörlük olmasın ve bizleri başka branşlara kaydırsınlar zihinsel engelli okullarında olabilir

Geri