Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiç bilmiyorum. şu an istanbulda görev yapıyorum. ama burdan önce somada 3 yıl çalıştım 2001-2004. ordaki birçok öğretmeni tanırım, onlarda hala beni unutmamıştır. somada nerde görev yapıyorsunuz diye ondan sordum.
Bünyesinde Bilişim Teknolojisi Sınıfı bulunan Okul Müdürlüklerinin Dikkatine(ACİL ve GÜNLÜDÜR)!
İçerik 2011 2.dönem Okul Bilişim Teknolojileri Öğretmeni görevlendirmeleri öncesi, okulların BİTEFO görevlendirmelerine uygun olup olmadığı
tespiti amacıyla, çalışır durumdaki BTS'lere ait bilgilerin ekteki forma işlenerek 23.08.2011 mesai bitimine kadar elden İlçemiz Müdürlüğüne
teslim edilmesini rica ederim. Form için tıklayınız
Manisa formatörlükler ne zaman belli olacak acaba arkadaşlar...Yayınlanan yazıda bugun belli olacagı soylenıyordu ve 19 eylul pazartesiden itibaren gorevlendırmelerın baslanacagı yazıyordu.
Ne yapalım bu sene de olmayıversin. Fakat şimdi fahri olarak görevimi yapmak zorundayım. Çünkü okulun internet alt yapısına kadar bir çok noktasında muktedirim. Avcumun içi gibi her pc'nin her noktanın bilgisine sahibim. Şimdi bir arıza vuku olduğunda illaki kayıtsız kalamayacağım. Bu fedakârlığı yapacağım. Kalkıp da okulun dışardan bilişim şirketi getirip de şahsıma laf çıkmasına asla gönlüm razı olmaz. Kendime hakaret addederim. Ne yapalım. Ömer DİNÇER bu serzenişimizi inşallah anlar.