Manisa Formatörlük

Kodla Büyü
Re: Soma Formatörlük

hocam soma da nerde görev yapıyorsun ?
istanbula gelmeden önce orda görev yapıyordum da...

eşim soma da hocam...formatörlük uygulaması nasıl soma da acaba hocam..

hiç bilmiyorum. şu an istanbulda görev yapıyorum. ama burdan önce somada 3 yıl çalıştım 2001-2004. ordaki birçok öğretmeni tanırım, onlarda hala beni unutmamıştır. somada nerde görev yapıyorsunuz diye ondan sordum.

Var. Soma il olsaydı soma diye başlığın doğru olacaktı ama Manisa diye sorsan belki cevap alabilirdin Sn Hocam.

Öğleden sonra eğiticilerin yanına uğrayacağım sorayım bi :)

il koordinatörü tatildeymiş. Heralde okullar açıldığında başlıyacak şekilde olabilirmiş. ama burası Türkiye her an her şey olabilir.

Var hocam . Şu yazıya bir bakınız.

Bünyesinde Bilişim Teknolojisi Sınıfı bulunan Okul Müdürlüklerinin Dikkatine(ACİL ve GÜNLÜDÜR)!
İçerik 2011 2.dönem Okul Bilişim Teknolojileri Öğretmeni görevlendirmeleri öncesi, okulların BİTEFO görevlendirmelerine uygun olup olmadığı
tespiti amacıyla, çalışır durumdaki BTS'lere ait bilgilerin ekteki forma işlenerek 23.08.2011 mesai bitimine kadar elden İlçemiz Müdürlüğüne
teslim edilmesini rica ederim. Form için tıklayınız

http://alasehir.meb.gov.tr/resmi_yazi_d ... _FORMU.doc

Tam bilmiyorum ama her ilçe için yapılmıştır bu çalışma.

Manisa formatörlükler ne zaman belli olacak acaba arkadaşlar...Yayınlanan yazıda bugun belli olacagı soylenıyordu ve 19 eylul pazartesiden itibaren gorevlendırmelerın baslanacagı yazıyordu.

Manisa bugun acıklar sanırım...cunku gonderilen yazıda 19 eylülde göreve baslayacaklar diyor...

arkadaşlar ben okulumda normal ders öğretmeni olarak görevime başladım. Büyük bir ihtimalle formatörlük olmayacak.

Ne yapalım bu sene de olmayıversin. Fakat şimdi fahri olarak görevimi yapmak zorundayım. Çünkü okulun internet alt yapısına kadar bir çok noktasında muktedirim. Avcumun içi gibi her pc'nin her noktanın bilgisine sahibim. Şimdi bir arıza vuku olduğunda illaki kayıtsız kalamayacağım. Bu fedakârlığı yapacağım. Kalkıp da okulun dışardan bilişim şirketi getirip de şahsıma laf çıkmasına asla gönlüm razı olmaz. Kendime hakaret addederim. Ne yapalım. Ömer DİNÇER bu serzenişimizi inşallah anlar.

Geri