Manisa norm Fazlası atamaları

Kodla Büyü

redrock45

Üye
Arkadaşlar daha geçen şubatta özür grubundan geldiğim okulda norm fazlası olmuşum.toplam 14 saat dersim var.geçen sene 10 saat giriyordum norm vardı.şimdi nasıl düştü anlamış değilim.İdare 30.09.2014 te norm güncellemesi sırasında normu 1 olarak göstermiş.İlçe milli eğitim aynen ile bildirmiş.İlden gelen yazıda okulun normunu 0 a düşürmüşler.Bölge normundan düşürmüşler herhalde.Bende ilçe ye dilekçe yazdım okulumda kalmak istiyorum falan diye ama bakalım.

Ben de 1 sene önce norm fazlası olarak atandığım okulda şimdi yine 14 saatle norm fazlası oldum.Ben tayin istediğimde öğretmen yoktu açık normu vardı.Geldim şimdi de bölge normundan dolayı norm fazlası olmuşum :(
Bu işler böyle belli olmuyor ne yazık ki.Her sene okul değiştiricez herhalde :(

İki yıl önce ilk atamayla geldiğimde 2 tane bilişim teknolojileri öğretmeni varken norm 3 . Şu an norm 2 oldu 68 saat derse (Çok Programlı Anadolu Lisesi) Şimdide gidebileceğim iki okul var biri imam hatip diğeri halk eğitim ,halk eğitimde ders saati sıfır. İmam hatipte 14. Napıcaz bilmiyorum.

ben dilekçe verdim ilçeye gitsem de norm açığı oluşacak bu okulda diye bakalım beni resen falan yollarlar da buraya norm açıp başka birini verirlerse dava açmayı düşünüyorum ama ne çıkar bilmem

http://manisa.meb.gov.tr/www/ihtiyac-ve ... cerik/4891

kadrom ortaokulda okulumda 10 saat dersim var lisede btryim bu sene norm fazlası oldum ilçe merkezde şimdi norm fazlası atama takvimi yayınlamışlar tayin istemek zorundamıyım tayin istememezlerse re'sen atama yoluna gidililecektir deniyor istemezsem bunu yaparlarmı gerçekten durumumu izah edip bunu iptal ettirmenin bir yolu yokmudur sonuçta btr yim aynı zamanda. yoksa 6 saat ders olan köy okullarından birini seçip gitmeyi düşünüyorum

eşimde norm fazlası olmuş enterasan olan okulunda 12 saat ders var ve norm fazlası ama açılan okulda 6 saat ders var ve 1 norm var gelde bunu akıl ve mantık ile izah et...

kaybil' Alıntı:
eşimde norm fazlası olmuş enterasan olan okulunda 12 saat ders var ve norm fazlası ama açılan okulda 6 saat ders var ve 1 norm var gelde bunu akıl ve mantık ile izah et...
hocam köylerde 6 saate 1 norm veriliyor ilçedeki norm hesabına göre 12 saatte bile norm fazlası oluyorsunuz eşiniz hangi ilçede

Geri