Mantığa Bak!!!

Kodla Büyü

eyolcu

Süper Üye
Süper Üye
2 hafta önce md ve yardımcısı odasına çağırıp bos derslerde okul işlerine yardım etmemi istedi. Bende yoruluyorum çok dersim var yapamam dedim, ayrıca okula öğretmen atandım teknik servis değil dedim. Bgun yine yrd gelmiş "md bos derslerde durmanız gerektiğini söyledi geçenlerde" dedi. Bende sinirlendim ben bos dersimde çıkarım dısarı dedim sert sekilde ve odadan çıktım. Anlamıyorum ya 22 saat dersim ve lisede görevlendirmem var ama adamlar hala kendileri gibi oturuyor sanıyor. Anlamıyorum milleti ya biz köle miyiz? dersime girip çıkıyorum, insan değil miyiz biz?

Çok iyi yapmışsın hocam. En fazla bikere daha söyler sonra cesaret edemez. Rahat ol.

Tepki koyman iyi olmuş. Karşılarında sus pus oturup her dediklerini yapmamızı bekliyor.

Hocalarım huzur istiyorum. Toplantıda dedim yüzlerine dedim ve hala aynı sekilde geliyorlr. Yakında müdür çağırır yanına. Sendika'ya ilettim gerekirse gelir biz konusuruz ddiler... Cidden lanet olsun branşıma...

Sinirlenme ama hakkını konuşarak sakince ara hocam, idare zıtlaşınca gıcıklık yapabilir :+1:

sıkma canını hocam cevabını gayet iyi oturtmuşsun talimatlarda yada görev yönetmeliğimde görev tanımımda yok diyorum ben oluyor bitiyor ne uğraşcan , unutma ne kadar çok çalışırsan çalış sen yan gelip yatan !!! branş zümresinden çıkamayacaksın

Hocalarım bilgi edinmeye yazdım, teknik servislik olayını. Ses olsun, yeter artık ama yaa. İnsanın kaşı dökülür mü yahu, benim dökülüyor sinirden stressten...

Geri