Maol ve 10 a 1 saat ekders

Kodla Büyü

aycaha

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar
Haftasonu Destekleme kurslarinda yapıldığı gibi haftasonu maol için Dr 10 saate 1 saat verilebilecegini biri soyledi. Siz ne dersiniz?

Kendim için söyleyim: 24 fiili ders +2 (24 saatten gelen 10 a 1) + 6 pbo + 14 kord + 10 maol
Toplam: 26 ekders + 10 maol => 36 saat alıyorum

İşte bu noktada şunu diyen oluyor. 24 fiili +10 mail = 34 olduğundan 10 a 1 Den 3 saat gelir.

ogretmenokan' Alıntı:
Ben ödüyorum.Ama maximum 3 saaat.İdareciye yok malesef.İdarecilik hamallık ücretide yok.
Dayanağının nedir? Resmi dayanak alabilir miyim bizimkilere görüşmek ve bu 1 saati almak adina

Bizede veriyorlar. Verilmesi icin dayanak aramak yerine nerede verilmez yazıyor onu aramaları lazım. Sonucta ders bu yahu.

Şimdiye dek ödenmiyordu en azından 4 yıldır almıyoruz biz.
DYK sonrası bu durum konuşulmaya başladı.
Bizimkilere söylesem şimdi o dyk içindi gibi şeyler konuşurlar. O nedenle bana dayanak lazım kî buyur hocam diyeyim

Bizim okulda idareciler dyk dan dolayı kendilerine de yazıyor maol durumunu konuştum müdürle yok siz alamazsınız diyor açıkçası adam meslekcılerı sevmiyor

bizimkiler kültürcü... bu nedenle sınıfların gruplara ayrılmasını bile hazmedemiyorlar diğer kültürcüler gibi (bazıları hariç)

aycaha' Alıntı:
ogretmenokan' Alıntı:
Ben ödüyorum.Ama maximum 3 saaat.İdareciye yok malesef.İdarecilik hamallık ücretide yok.
Dayanağının nedir? Resmi dayanak alabilir miyim bizimkilere görüşmek ve bu 1 saati almak adina

Ek ders yönetmeliği8.maddeye bakın hocam.Bu maddeye göre DYK kurs yöneticiliğini ödüyor,Yüzyüze yöneticilik ücretini ödemiyorum

ogretmenokan' Alıntı:
aycaha' Alıntı:
ogretmenokan' Alıntı:

Ek ders yönetmeliği8.maddeye bakın hocam.Bu maddeye göre DYK kurs yöneticiliğini ödüyor,Yüzyüze yöneticilik ücretini ödemiyorum
meslek öğretmenlerine ödüyor musunuz açık lisede 10 a 1 i?

aycaha' Alıntı:
ogretmenokan' Alıntı:
aycaha' Alıntı:
ogretmenokan' Alıntı:

Hocam 8. madde kapsamında hafta sonu yüzyüze dersleri ve DYK lar.Eş değer onun için ödüyorum.İdarecilik ücretini de sadece bir kurstan bir kişiye ödüyorum

yani 8.madde kapsamında hem DYK öğretmenlerine hem de açıkliseye giren meslek dersi öğretmenlerine 10 a 1 ekders ödüyorsunuz. Yanlış anlamadım değil mi?
Eğer doğru anladıysam çevre meslek liselerinde veya çpal lerde ödemeyen var mı bildiğiniz? özellikle sizinle aynı ilçede olan?
ogretmenokan' Alıntı:
aycaha' Alıntı:
ogretmenokan' Alıntı:
aycaha' Alıntı:
ogretmenokan' Alıntı:

Hocam 8. madde kapsamında hafta sonu yüzyüze dersleri ve DYK lar.Eş değer onun için ödüyorum.İdarecilik ücretini de sadece bir kurstan bir kişiye ödüyorum

Geri