Maraş'ta norm fazlası

Kodla Büyü

esila63

Aktif Üye
Arkadaşlar benim bu yıl 14 saat dersim var az önce idarecim ile görüştüm seneye dersim 9 saate düşecek bu durumda norm fazlası olabilirsin dedi bt rehber öğretmeniyim şu anda bu durumda olan var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim...

hocam size nasıl yardım olacaklar ki ders saatiniz düşerse norm fazlası olursunuz maalesef. Eğer imkanınız varsa başka bir okulu tercih edin iliçi atamada. Allah sonumuzu hayretsin.

maraş değil hocam, hatta geçen yıl farklı okuldaydım, 9 saat vardı dersim, yine norm fazlası olmadım, acaba bölge normundan yırtıyor olabilirmiyim?

safran' Alıntı:
hocam size nasıl yardım olacaklar ki ders saatiniz düşerse norm fazlası olursunuz maalesef. Eğer imkanınız varsa başka bir okulu tercih edin iliçi atamada. Allah sonumuzu hayretsin.
yardımcı olmak derken bu durumda olan varsa beni bilgilendirsin demek istedim sanırım yanlış ifade ettim

esila63' Alıntı:
Arkadaşlar benim bu yıl 14 saat dersim var az önce idarecim ile görüştüm seneye dersim 9 saate düşecek bu durumda norm fazlası olabilirsin dedi bt rehber öğretmeniyim şu anda bu durumda olan var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim...

olmaz mı hocam? okulda girdiğim 60 saat dersim var norm fazlası oldum. ispatlayamadım 135 km uzakta 2 ilçe atlayıp 3. ilçeye resen atandım. hiç acımıyorlar.

genels2010' Alıntı:
esila63' Alıntı:

olmaz mı hocam? okulda girdiğim 60 saat dersim var norm fazlası oldum. ispatlayamadım 135 km uzakta 2 ilçe atlayıp 3. ilçeye resen atandım. hiç acımıyorlar.
bu olay maraşta mı oldu

esila63' Alıntı:
genels2010' Alıntı:
esila63' Alıntı:

bu olay maraşta mı oldu

mersin de hocam.. anamurdan silifkeye (135km) atadılar. mahkemelik şimdi .

Hocam ben de Antep teyim ve bırakın 9 dersi 4 ders ile kalanlar bile var ve bu vatandaşlar btr olarak görev yapıyorlar. Zaten btr de ders sayısı az da olsa norm fazlası olmuyorsunuz diye biliyorum. Okulda var olan ders sayısı kadar derse gireceksiniz. 1 ders bile olsa problem olmayacak. (Dediğim gibi burada o şekilde çalışanlar var) Ama yinede tam araştırıp döneyim size, Benim bilgim bu

genels2010' Alıntı:
esila63' Alıntı:
genels2010' Alıntı:
esila63' Alıntı:

bu olay maraşta mı oldu

mersin de hocam.. anamurdan silifkeye (135km) atadılar. mahkemelik şimdi .
umarım mahkemenizi kazanırsınız hocam bizi bu hale getirenler utansın zamanında mühendislikleri beğenmedim şimdi düştüğümüz hale bak...

Geri