hocam maraşta mısın hangi okuldasınserkanaytekin' Alıntı:benim haftada 8 saat ders var , ben nasıl norm fazlası olmuyorum peki?
yardımcı olmak derken bu durumda olan varsa beni bilgilendirsin demek istedim sanırım yanlış ifade ettimsafran' Alıntı:hocam size nasıl yardım olacaklar ki ders saatiniz düşerse norm fazlası olursunuz maalesef. Eğer imkanınız varsa başka bir okulu tercih edin iliçi atamada. Allah sonumuzu hayretsin.
esila63' Alıntı:Arkadaşlar benim bu yıl 14 saat dersim var az önce idarecim ile görüştüm seneye dersim 9 saate düşecek bu durumda norm fazlası olabilirsin dedi bt rehber öğretmeniyim şu anda bu durumda olan var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim...
bu olay maraşta mı oldugenels2010' Alıntı:esila63' Alıntı:Arkadaşlar benim bu yıl 14 saat dersim var az önce idarecim ile görüştüm seneye dersim 9 saate düşecek bu durumda norm fazlası olabilirsin dedi bt rehber öğretmeniyim şu anda bu durumda olan var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim...
olmaz mı hocam? okulda girdiğim 60 saat dersim var norm fazlası oldum. ispatlayamadım 135 km uzakta 2 ilçe atlayıp 3. ilçeye resen atandım. hiç acımıyorlar.
esila63' Alıntı:bu olay maraşta mı oldugenels2010' Alıntı:esila63' Alıntı:Arkadaşlar benim bu yıl 14 saat dersim var az önce idarecim ile görüştüm seneye dersim 9 saate düşecek bu durumda norm fazlası olabilirsin dedi bt rehber öğretmeniyim şu anda bu durumda olan var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim...
olmaz mı hocam? okulda girdiğim 60 saat dersim var norm fazlası oldum. ispatlayamadım 135 km uzakta 2 ilçe atlayıp 3. ilçeye resen atandım. hiç acımıyorlar.
umarım mahkemenizi kazanırsınız hocam bizi bu hale getirenler utansın zamanında mühendislikleri beğenmedim şimdi düştüğümüz hale bak...genels2010' Alıntı:esila63' Alıntı:bu olay maraşta mı oldugenels2010' Alıntı:esila63' Alıntı:Arkadaşlar benim bu yıl 14 saat dersim var az önce idarecim ile görüştüm seneye dersim 9 saate düşecek bu durumda norm fazlası olabilirsin dedi bt rehber öğretmeniyim şu anda bu durumda olan var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim...
mersin de hocam.. anamurdan silifkeye (135km) atadılar. mahkemelik şimdi .