Martıların kanadında efsunlu bir İstanbul

Kodla Büyü

jowood

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mg1568.jpg

mg1552.jpg

mg1545.jpg

mg1532.jpg

mg1541.jpg

mg1532.jpg

mg1538.jpg

mg1540.jpg

mg1543.jpg

Bu gün Eminönünden Beykoz'a kadar İstanbul'u gözlemledim. İlk denemem, resim yükleme konusunda acemiyim, aslında fotoğrafçılık konusunda da yeni sayılırım. Yarı profesyonel bir makineyle çekimlerimi yaptım...

denize karşı özlem beni etkilemiş olmalı bir de ışığın denizde aldığı değişik renkler dikkatimi bu yöne çekti :)

hocam elllerinize saglık zamanla ayarları öğrenip netlik sorununuda halledersiniz bol bol cekim yapın ve mumkun oldugunca grupla cıkın gezilere

Amatör olmasina rağmen çok güzel bir çalışma olmuş yeni resimleri bekliyoruz (:

arkadaşlar ilgileriniz beni çok sevindirdi. eleştirinizle sayenizde birşeyler öğrenebileceğim. istanbulda fotoğraf ile ilgili organiasyon ya da gruplar varsa aranıza katılabilirim. inikat hocam verdiğin siteleri inceliyorum. teşekkürler...

hocam FK (fotokritik) bünyesinde çeşitli foto gezileri organize ediliyor. forum kısmında bilgi alabilirsin. yada google amcaya sor fotoğraf gezileri diye orda da çıkıyor. birde başka kişiler aramaktansa ist.da fotoğraf çekmeyi seven bbnet üyeleri ile de buluşabiliriz. hemde yabancılık çekmemiş oluruz.

seviyeli arkadaşlar olması daha iyi olur tabii ki. keşke bb net ile bir organizasyon yapabilsek...

jowood' Alıntı:
seviyeli arkadaşlar olması daha iyi olur tabii ki. keşke bb net ile bir organizasyon yapabilsek...
.
yaparız hocam yeterki biz isteyelim. 3 - 5 kişi bile olsak bize yeter.
fakat doğru saati bulmak gerekiyor. istanbulda özellikle gün batımı ve sonrası daha güzel oluyor fotoğraf çekimi

kesinlikle en doğru zamanlardan biri gün batımı. hele ki istanbulda. ahh ahh şu il dışılar açıklansa da ben de bir gelebilsem artık doğup büyüdüğüm istanbula. sıkıldım valla artık hep dışarda hep dışarda :) istanbulda olursam ben de katılırım aranıza güzel bir paylaşım olacağına da eminim. :+1:

inikat hocam ben de bu şehirden ayrılma hesapları yapıyorum iyi mi. Kadere bak kimseyi memnun edemiyor. İstanbul çektiğim resimlerden ibaret değil sadece. Burda büyüdüğüne göre benden daha iyi bilirsin. Sahi bir de bakışaçımı değiştirip farklı karelerden bakayım bu şehre; hazır gelmek isteyenleri sürprizleriyle bekliyorken istanbul...

jowood' Alıntı:
inikat hocam ben de bu şehirden ayrılma hesapları yapıyorum iyi mi. Kadere bak kimseyi memnun edemiyor. İstanbul çektiğim resimlerden ibaret değil sadece. Burda büyüdüğüne göre benden daha iyi bilirsin. Sahi bir de bakışaçımı değiştirip farklı karelerden bakayım bu şehre; hazır gelmek isteyenleri sürprizleriyle bekliyorken istanbul...

valla hocam 83 bakırköy doğumluyum. lise sona kadar da oradaydım. sonra 4 sene ısparta ardından bir senelik ücretli öğretmenlik istanbulda iki ayrı ilköğretimde koştur ha koştur. ikinci dönem de kısmi zamanlı sözleşmeli (4c) danıştay iptal edene kadar. sonraki sene başı sözleşmeli hatay :) bir buçuk yıl kaldıktan sonra ( aradaki kpssleri saymıyorum bu arada ) hopp mardin nusaybine geldim. 2009 mart itibariyle başladığım görevime devam ediyorum. bu kadar uzaklığın arasındaki her kaçamağım ayrı güzel geçti valla istanbulda. dört gözle bekliyorum tekrar dönebilmeyi.
hocam istanbul öyle bir sevgili ki gerçekten de anlatılmıyor. o yüzden çok da söze gerek yok özlemimi anlatmak için ....

Senin durumun baya maceralıymış. İnşallah gelirsin memleketine. Bakırköy de olursa daha iyi olur. ordaki okullar gerçekten güzel. :)

sanırım kompak makine ile çektiniz, kalite biraz düşük o yüzden.
netlikte biraz sıkıntı var hem makineden kaynaklnır hem de ayakta çekimden,
bir de kadraja yerleşimler eğik olmuş özellikle ufuk çizgileri onları da düzgün yaparsanız, daha güzel olur. bu saydıklarım fotoğrafçılığın olmazsa olmazlarındandır.
emeğinize sağlık

hocam eline emeğine sağlık,
ama martı deyince izmir gelir aklıma İzmir'e git martıyı orada şehrin telaşında erimemiş insanların arasında çek fırsatın olurda çekersen inan sen mutlu paylaşırsan ben bahtiyar olurum.

Geri