Peki 6 saat proje egzersizini ekleyince 90+ 5*6 = 120 mi oluyor ? Hiç anlamıyorum bu hesaplamadan..sadoo_' Alıntı:şubattan bir hafta devir olduğu için 5 haftalık ekders 90 oluyor
idril42' Alıntı:Peki 6 saat proje egzersizini ekleyince 90+ 5*6 = 120 mi oluyor ? Hiç anlamıyorum bu hesaplamadan..sadoo_' Alıntı:şubattan bir hafta devir olduğu için 5 haftalık ekders 90 oluyor
Ekders nasıl hesaplanıyor BTR de detaylı anlatacak olan biri varsa şimdiden teşekkürler..
feryal' Alıntı:Benim ek dersim 76 saat olarak yapılmış. 90 olarak mı yapılması gerekiyordu?
sadoo_' Alıntı:idril42' Alıntı:Peki 6 saat proje egzersizini ekleyince 90+ 5*6 = 120 mi oluyor ? Hiç anlamıyorum bu hesaplamadan..sadoo_' Alıntı:şubattan bir hafta devir olduğu için 5 haftalık ekders 90 oluyor
Ekders nasıl hesaplanıyor BTR de detaylı anlatacak olan biri varsa şimdiden teşekkürler..
haftanın tek günleri 4 saat çift günleri 3 saat ek ders alıyoruz yani 4-3-4-3-4 olarak alıyoruz haftalık ek dersi buda haftada 18 saat yapıyor. 5 hafta 90 saat. bide buna sizin haftalık 6 saatten 5 haftalık 30 saat egzersiziniz eklenince 120 olur tabi devamsızlık yapmamışsanız
sadoo_' Alıntı:feryal' Alıntı:Benim ek dersim 76 saat olarak yapılmış. 90 olarak mı yapılması gerekiyordu?
BTR misiniz hocam?
feryal' Alıntı:sadoo_' Alıntı:feryal' Alıntı:Benim ek dersim 76 saat olarak yapılmış. 90 olarak mı yapılması gerekiyordu?
BTR misiniz hocam?
BTR yim hocam.
ozlem22' Alıntı:artık devir olmuyor diye biliyordum ben yani eskiden olurdu ama artık olmuyor. hafta bütünlüğü uygulanmıyor.. bizde 90 değil 76 saat..