Mart ayı ek ders

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan feryal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
şubattan bir hafta devir olduğu için 5 haftalık ekders 90 oluyor :)

sadoo_' Alıntı:
Peki 6 saat proje egzersizini ekleyince 90+ 5*6 = 120 mi oluyor ? Hiç anlamıyorum bu hesaplamadan..
Ekders nasıl hesaplanıyor BTR de detaylı anlatacak olan biri varsa şimdiden teşekkürler..

idril42' Alıntı:
sadoo_' Alıntı:
Peki 6 saat proje egzersizini ekleyince 90+ 5*6 = 120 mi oluyor ? Hiç anlamıyorum bu hesaplamadan..
Ekders nasıl hesaplanıyor BTR de detaylı anlatacak olan biri varsa şimdiden teşekkürler..

haftanın tek günleri 4 saat çift günleri 3 saat ek ders alıyoruz yani 4-3-4-3-4 olarak alıyoruz haftalık ek dersi buda haftada 18 saat yapıyor. 5 hafta 90 saat. bide buna sizin haftalık 6 saatten 5 haftalık 30 saat egzersiziniz eklenince 120 olur :) tabi devamsızlık yapmamışsanız :)

134 saat ekdersim var.
Şubattan 1 hafta nasıl devir olur bizde sadece cuma günü yazılmamış, hafta bütünlüğü bozulmuştu. İle göre nasıl değişir bunlar anlamış değilim. Ben bu ay btr den 76 saat alıyorum.

sadoo_' Alıntı:
idril42' Alıntı:
sadoo_' Alıntı:

haftanın tek günleri 4 saat çift günleri 3 saat ek ders alıyoruz yani 4-3-4-3-4 olarak alıyoruz haftalık ek dersi buda haftada 18 saat yapıyor. 5 hafta 90 saat. bide buna sizin haftalık 6 saatten 5 haftalık 30 saat egzersiziniz eklenince 120 olur :) tabi devamsızlık yapmamışsanız :)

Teşekkürler,şimdi anladım.

Bu arada ekders kaç para arkadaşlar ?

şubat ayı son haftayı tamamlayamadığı için marta devretti. değişen bişey yok toplam ekderste yani.

artık devir olmuyor diye biliyordum ben yani eskiden olurdu ama artık olmuyor. hafta bütünlüğü uygulanmıyor.. bizde 90 değil 76 saat..

ozlem22' Alıntı:
artık devir olmuyor diye biliyordum ben yani eskiden olurdu ama artık olmuyor. hafta bütünlüğü uygulanmıyor.. bizde 90 değil 76 saat..

Bizde böyle bişeye geçilmedi halen devir oluyor hocam. eğer dediğinizse milli eğitimler birbirinden bağımsız hareket ediyor yada bizimki halen ısrar etmek istiyor eski sistemde :)

Arkadaşlar siz eğer BTR iseniz Md yrd cısının aynısını alırsınız. Sistem şöyle işler bizde geldiğin günün ek dersini alırsın (4-3-4-3-4) hafta bütünlüğüne bakılmaz. Diğer öğretmenler gibi değil yani sonuçta 76 saat olması lazım tersini yapanlar yanlış yapar.

Biraz geciktim ama mart ayı ekders hesaplaması için yazımız :

1.Hafta : Şubat ayından yazılmayan : Cuma |4 saat

2.Hafta : Pazartesi|5 – Salı|3 – Çarşamba|3 – Perşembe|3 – Cuma|4 =18

3.Hafta : Pazartesi|5 – Salı|3 – Çarşamba|3 – Perşembe|3 – Cuma|4 =18

4.Hafta : Pazartesi|5 – Salı|3 – Çarşamba|3 – Perşembe|3 – Cuma|4 =18

5.Hafta : Pazartesi|5 – Salı|3 – Çarşamba|3 – Perşembe|3 – Cuma|4 =18

http://www.btnotlari.net/bt-rehber-ogre ... saplamasi/

Hafta bütünlüğü olup olmaması yada ek dersin 4-3-4-3-4 yada 5-3-3-3-4 olarak dağıtılması tamamen ekdersinizi yapan idareciye kalmış birşey. Bir ilçe içinde arası 50 metre olan iki okul arasında bile fark ediyor bunlar.

Geri