mart ek ders

Kodla Büyü
ek ders yazılırken 5 gün şu şekilde yazılır: 4-3-4-3-4... yani siz salıdan itibaren rapor aldıysanız 10 saat, pazartesi veya çarşamba aldıysanız 11 saat ek dersiniz kesilir... formatör olmasaydın o zaman o haftaki tüm ek dersin kesilirdi...

79 saat doğrudur... 79*7,815=617,4 TL...

rabbim helal para ve helal lokma nasip etsin...

baynadir' Alıntı:
ek ders yazılırken 5 gün şu şekilde yazılır: 4-3-4-3-4... yani siz salıdan itibaren rapor aldıysanız 10 saat, pazartesi veya çarşamba aldıysanız 11 saat ek dersiniz kesilir... formatör olmasaydın o zaman o haftaki tüm ek dersin kesilirdi...

79 saat doğrudur... 79*7,815=617,4 TL...

rabbim helal para ve helal lokma nasip etsin...

sağolun .. bu hesaba göre 530 flan almam gerek..

arkadaşlar formatör öğretmen haftada 18 saat alır. gelmediği günün ekdersi kesilir. sene başında onaya nasıl gitmişse o şekilde kesinti yapılır.
genelde 4-3-4-3-4 şeklinde onay alınır. ben hiç 5-3-3-3-4 şeklinde görmedim.
5-3-3-3-4 bu sisteme göre pazartesi okula gelmeyen formatörün 5 saati gider.

oyungezer' Alıntı:
ogretmen_pc' Alıntı:
3 gün raporluydum ne kadar düşer ?
o haftanın ek dersi gider yani 18 saat.
formatörlerin ek dersi idareciler gibi hocam,öğretmenler gibi rapor alınca o haftanın tüm ek dersi gitmiyor.sadece raporlu olduğun günler kaç saat ek ders yazılıyorsa sana o kadar ek ders gider.diğer 2 günün ek dersini alırsınız.çünkü bizde maaş karşılığı kavramı yok,öğretmenler girdiği derse göre ek ders alıyor ,bizse idareciler gibi rutin haftalık 18 saat ek ders alıyoruz...

Geri