masaüstü resmi değiştirememe

Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar, windows 7 de masaüstü arka plan resmini değiştirmeyi engellemenin bir yolu var mı? resmin üzerine sağ tıklayınca masaüstü arka plan olarak ayarla aktif olmasın? internetten bulduklarım windows xp ile alakalı bilgiler oldu? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

okuldaki bilgisayarlar için deep freeze benzeri program yüklü mü hocam yani değiştirselerde restartla sorun kalmaz

yok hocam, bir arkadaşın bilgisayarı ve okulda sadece onun bilgisayarı olduğu için diğer hocalar değiştiriyormuş. bu yüzden sormuştum...

çalıştır a mmc yaıp enter e basıyoruz
1- dosya --> ek bileşen ekle kaldır
2- Grup ve ilke düzenleyicisi
3- son a tıkladığımızda Yerel bilgisayar ilkesi konsol kökünün altına eklenmiş oluyor
4- çift tıklanıldığında sağdan kullanıcı yapılandırmasını seçiyoruz
5- yönetim şalonları --> masaüstü
6- masa üstü --> değişiklikleri yasakla --> etkin
7- kayıt edip çıkıyoruz u kadar :D

grup ilke ve nesne düzenleyicisi hocam

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    47.8 KB · Görüntüleme: 1,418
çalıştıra gpedit.msc yaz entera bas.yönetim şablonlarından ayarlayabilirsin.çıkmıyorsa ultimate versiyonu degildir windowsun.

bshark' Alıntı:
çalıştır a mmc yaıp enter e basıyoruz
1- dosya --> ek bileşen ekle kaldır
2- Grup ve ilke düzenleyicisi
3- son a tıkladığımızda Yerel bilgisayar ilkesi konsol kökünün altına eklenmiş oluyor
4- çift tıklanıldığında sağdan kullanıcı yapılandırmasını seçiyoruz
5- yönetim şalonları --> masaüstü
6- masa üstü --> değişiklikleri yasakla --> etkin
7- kayıt edip çıkıyoruz u kadar :D

hocam dedikleriniz olmuyor.ultimatimate kullanıyoruz

yes_im' Alıntı:
yok hocam, bir arkadaşın bilgisayarı ve okulda sadece onun bilgisayarı olduğu için diğer hocalar değiştiriyormuş. bu yüzden sormuştum...
:shock: bir öğretmen okulda bilgisayar olmadığı için iyi niyetiyle şahsi bilgisayarını okulun kullanımına açıyor, diğer öğretmenlerde sağını solunumu kurcalıyor? yüzsüzlüğün daniskası. 2012 yılında bilgisayarı olmayan öğretmenler :scared: . kimse kusura bakmasında Ömer Dinçer bazı konularda çok haklı. ben bakan olsam yapacağım ilk icraat eğitim -öğretim ödeneği yerine öğretmenlere bir netbook ve bir yazıcı vermek olur.
ÇÖZÜM: arkadaşınız bidaha okula bilgisayarını getirmesin.

Geri