İyi günler arkadaşlar. Okul idaremize 2 tane masaüstü bilgisayar alacağız. Bir tane hazır sistem dikkatimi çekti. http://www.pinti.com.tr/store/ProductDe ... Details#pt Bunun için ne dersiniz ya da varsa tavsiyelerinizi almak istiyorum.
atungad' Alıntı:masaüstü hazır sistem almanızı tvsiye etmem. Bence sistemi kendiniz toplayın. Hatta işlemciyi AMD alıp fiyatıda düşürebilirsiniz. Ben şahsen öyle yapardım.
Hocam bende topladığım ürünlerde bir sorun yaşamadım. İyi çalışmalar.zibula' Alıntı:atungad' Alıntı:masaüstü hazır sistem almanızı tvsiye etmem. Bence sistemi kendiniz toplayın. Hatta işlemciyi AMD alıp fiyatıda düşürebilirsiniz. Ben şahsen öyle yapardım.
Okulumda 2006 yılına ait 2 bilgisayarı örnek vereyim.
Birincisi:Toplama (intel işlemci,asus anakart,seagate hdd,aopen kasa,microsoft klavye+fare seti,lg cd sürücü,ati ekran kartı)
ikincisi: diğer pc ye benzer hızlarda hp masaüstü.
bu günkü durumu: hp haala sessiz çalışıyor,arıza vermiyor ve sapasağlam. toplama olan hp'den daha hızlı olsada birkaçkez arızalandı.kullanıma bağlı arıza değil bunlar.örneğin elektrik sorunları vs..
eğer idare bilgisayarı seçeceksen markalı seç,kendine seçeceksen aynı fiyata donanımı daha iyi toplama seç derim..selamlar..
hp marka bilgisayarı acıp içindeki parçaların markasına baktınızmı hiç çok değişik markalarmı var acaba elektriksel arıza istemiyorsan kaliteli bi kasa alırsın gider 15$ lık kasa alırsan tabi psu su kötü olurzibula' Alıntı:atungad' Alıntı:masaüstü hazır sistem almanızı tvsiye etmem. Bence sistemi kendiniz toplayın. Hatta işlemciyi AMD alıp fiyatıda düşürebilirsiniz. Ben şahsen öyle yapardım.
Birincisi:Toplama (intel işlemci,asus anakart,seagate hdd,aopen kasa,microsoft klavye+fare seti,lg cd sürücü,ati ekran kartı)
bu günkü durumu: hp haala sessiz çalışıyor,arıza vermiyor ve sapasağlam. toplama olan hp'den daha hızlı olsada birkaçkez arızalandı.kullanıma bağlı arıza değil bunlar.örneğin elektrik sorunları vs..
eğer idare bilgisayarı seçeceksen markalı seç,kendine seçeceksen aynı fiyata donanımı daha iyi toplama seç derim..selamlar..
marka bilgisayarlar daha iyi,daha hızlı demedim..aynı yıllarda alınmış 2 örnek verdim sadece.kasa toplama olanda aopen (bence en sağlamlarından) olmasına rağmen sıkıntı yaşandı uzun sürede.özellikle son yıllarda oem parçaların çakmaları çok var.güvenilmiyor.ama Hp Bayisi olanlardan alınan marka hp ler biraz daha sağlam diye düşünüyorum.Düşüncenize şu açıdan katılıyorum;bilgisayar alırken ayrıntılar önemli..selamlar..dndd' Alıntı:hp marka bilgisayarı acıp içindeki parçaların markasına baktınızmı hiç çok değişik markalarmı var acaba elektriksel arıza istemiyorsan kaliteli bi kasa alırsın gider 15$ lık kasa alırsan tabi psu su kötü olurzibula' Alıntı:atungad' Alıntı:masaüstü hazır sistem almanızı tvsiye etmem. Bence sistemi kendiniz toplayın. Hatta işlemciyi AMD alıp fiyatıda düşürebilirsiniz. Ben şahsen öyle yapardım.
bu arada ses işinide fazla abartmayın kasadan cıkan sesi fan cıkarır çok rahatsız ediyorsa değiştirirsin fanı olur biter