Masaüstü tavsiyeleriniz..

Kodla Büyü
hocam bilgisayar güzel
buna birde monitör alacaksınız herhalde.
1700tl olur toplamda herhalde.
o paraya hp alma imkanınız varsa hp tavsiye ederim.
pro2000 arenanın ürünü.

dostum sistem iyi fakat idare bunu nekadar kullancak yani bu makinede callofduty mi oynayacak ne için kullanılacağını düşünüp ona göre para verilmeli makineye bence 500tl lik bi kasa idarenin işini görecektir ki ben burda topladım iki tane birde hazır sistemler daha pahalı en yakın bilgisayarcıya gidip toplatmanı tavsiye ederim ayrıca sistemin anakart markasını vermemiş muhtemelen msi yada biosstar kullanmıstır eger öyleyse almayın gigabyte tavsiye ederim

hp 500b-mt tavsiye ederim.tercihe göre belleği arttırıp harici ekran kartı alabilirsin.sağlam,sessiz güvenilir bir sistem

masaüstü hazır sistem almanızı tvsiye etmem. Bence sistemi kendiniz toplayın. Hatta işlemciyi AMD alıp fiyatıda düşürebilirsiniz. Ben şahsen öyle yapardım.

atungad' Alıntı:
masaüstü hazır sistem almanızı tvsiye etmem. Bence sistemi kendiniz toplayın. Hatta işlemciyi AMD alıp fiyatıda düşürebilirsiniz. Ben şahsen öyle yapardım.

Okulumda 2006 yılına ait 2 bilgisayarı örnek vereyim.
Birincisi:Toplama (intel işlemci,asus anakart,seagate hdd,aopen kasa,microsoft klavye+fare seti,lg cd sürücü,ati ekran kartı)
ikincisi: diğer pc ye benzer hızlarda hp masaüstü.
bu günkü durumu: hp haala sessiz çalışıyor,arıza vermiyor ve sapasağlam. toplama olan hp'den daha hızlı olsada birkaçkez arızalandı.kullanıma bağlı arıza değil bunlar.örneğin elektrik sorunları vs..

eğer idare bilgisayarı seçeceksen markalı seç,kendine seçeceksen aynı fiyata donanımı daha iyi toplama seç derim..selamlar..

zibula' Alıntı:
atungad' Alıntı:

Birincisi:Toplama (intel işlemci,asus anakart,seagate hdd,aopen kasa,microsoft klavye+fare seti,lg cd sürücü,ati ekran kartı)
bu günkü durumu: hp haala sessiz çalışıyor,arıza vermiyor ve sapasağlam. toplama olan hp'den daha hızlı olsada birkaçkez arızalandı.kullanıma bağlı arıza değil bunlar.örneğin elektrik sorunları vs..

eğer idare bilgisayarı seçeceksen markalı seç,kendine seçeceksen aynı fiyata donanımı daha iyi toplama seç derim..selamlar..
Hocam bende topladığım ürünlerde bir sorun yaşamadım. İyi çalışmalar.

zibula' Alıntı:
atungad' Alıntı:

hp marka bilgisayarı acıp içindeki parçaların markasına baktınızmı hiç çok değişik markalarmı var acaba elektriksel arıza istemiyorsan kaliteli bi kasa alırsın gider 15$ lık kasa alırsan tabi psu su kötü olur
bu arada ses işinide fazla abartmayın kasadan cıkan sesi fan cıkarır çok rahatsız ediyorsa değiştirirsin fanı olur biter

dndd' Alıntı:
zibula' Alıntı:
atungad' Alıntı:

hp marka bilgisayarı acıp içindeki parçaların markasına baktınızmı hiç çok değişik markalarmı var acaba elektriksel arıza istemiyorsan kaliteli bi kasa alırsın gider 15$ lık kasa alırsan tabi psu su kötü olur
bu arada ses işinide fazla abartmayın kasadan cıkan sesi fan cıkarır çok rahatsız ediyorsa değiştirirsin fanı olur biter
marka bilgisayarlar daha iyi,daha hızlı demedim..aynı yıllarda alınmış 2 örnek verdim sadece.kasa toplama olanda aopen (bence en sağlamlarından) olmasına rağmen sıkıntı yaşandı uzun sürede.özellikle son yıllarda oem parçaların çakmaları çok var.güvenilmiyor.ama Hp Bayisi olanlardan alınan marka hp ler biraz daha sağlam diye düşünüyorum.Düşüncenize şu açıdan katılıyorum;bilgisayar alırken ayrıntılar önemli..selamlar..

Bilgisayarları ne için kullanacağınızı ve bütçenizi belirtirseniz toplama işinde yardımcı olabilirim.

Geri