Masaüstündaki simgelerin yazılarının arka plan renklerini

Kodla Büyü

emel_bilg.

Site Gezgini
Arkadaşlar müdür yardımcımızın Windows Xp Professional simgelerin yazılarının rengi değişmiş eski haline alamıyorum.

özellikler/görünüm/gelişmiş den temayı değiştirirseniz düzeleri zannediyorum

Bilgisayarım-Sağ tık-Özellikler-Gelişmiş-Performans tan Ayarlar-Masaüstü simgeleri altında bırakma gölgesi kullan seçeneğinin başına işaret koy

zaten varsa iptal et uygula, sonra tekrar aktif yap uygula yapın düzelir diye tahmin ediyorum.

hocam Bilgisayarım Sağ tıklayıp özellikler Gelişmiş sekmesinde Performans ın bulunduğu yerde ayarlara tıklıyoruz. Görsel efektler başlığı altında Masaüstü Simge Etiketlerinde Bırakma Gölgesi Kullan kutucuğunu işaretleyip tamam diyoruz. OLmazsa birde işareti kaldırarak deneyin hcm

Bilgisayarım- özellikler -gelişmiş -performans dan masaüstündeki simgelerde bırakma gölgesi kullan seçeneğini kaldırın.İşe yaramazsa virüsten kaynaklanabilir.

prentice' Alıntı:
hocam Bilgisayarım Sağ tıklayıp özellikler Gelişmiş sekmesinde Performans ın bulunduğu yerde ayarlara tıklıyoruz. Görsel efektler başlığı altında Masaüstü Simge Etiketlerinde Bırakma Gölgesi Kullan kutucuğunu işaretleyip tamam diyoruz. OLmazsa birde işareti kaldırarak deneyin hcm

:+1:

1 dk da 3 cevapamma hızlıyız arkadaşlar
bu gidişle akşama kadar cevapsız soru kalmayacak gibi :D

Geri