Masa Tenisi Egzersizi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bznesm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bznesm

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba ben masa tenisi egzersizi açmak istiyorum ama sertifikam yok bunun için halk eğitim merkezlerinde açılmış kurs da yok şu anda
seneye mutlaka açmam lazım sıkıntıdan patlıyorum, ilçede beni yenebilcek insan zannetmiyorum var mıdır ek ders umrumda değil haftada 6 saat olmasada olur inanın, askerden yeni yeldim ve uğraş arıyorum Bu masa tenisi kursunu açmayı inanın çok istiyorum nasıl yapabilirim bi yol gösterin !!

hangi kurumu başvuracağız internetten bişey bulamadım

belgeniz olmadan açamazsınız, beden eğitimi öğretmeniyseniz açabiliyorsunuz,
ayrıca sizi yenerim :)

askerden yeni geldim hocam 6 aydır pardon 5 aydır bi fiil sadece masa tenisi oynadık lise artı universite saymıyorum bile ama neyse tabi bekleriz :) benim bi sınıf öğretmeni sertifikam yok ama spor bakanlığından bi belge alıp açtım demişti bna o yuzden araştırmaya kalkıştım ya :(

Sayın hocam hangi ildesiniz bilmiyorum ama Türkiye Masa Tenisi Federasyonu antrenörlük kursları açıyor fiyat 300 tl süre 2 hafta çok yoğun olmak üzere. Bildiğim kadarıyla bu belgeyle açabilirsiniz. ayrıca halk eğitim merkezleri de kurslar açabiliyor, çok emin olmamakla birlikte hem belgesi ile de egzersiz açabilirsiniz bir sormak lazım.

Federasyonun linki bi incelersin, açılan kurslar ve programlarına bakarsın
http://www.tmtf.gov.tr/?sf=a50

Açıkçası bende çok seviyorum ve oynuyorum pro olmasamda. Konuyu takibe devam edeceğim. Yeni birsey öğrenirseniz paylaşırsanız sevinirim.

tmmdr hocam teşekkür ediyorum lisans belgesi ile açan arkadaşla görüştüm ordudayım ben söyle dedi eylül ayında seminer zamanı spor müdürlükleri oluyormuş gidip masa tenisi lisansı alıyorsunuz onunla açılabiliyor dedi eylül ayında almanızın sebebi bu lisanslar 1 yıllık oluyormuş her sene tekrar etmek gerekiyormuş sanırm yada hem lerden kurs açılırsa o sertifika da oluyor diye bilgi aldım ama o bir yıllık lisans işi hala devam ediyor mu bilgisi olan cevap yazabilir mi

Geri