MAVİ BİLG.A DİZÜSTÜ BİLG.I DEĞİŞİM YA DA İADE EDECEĞİM...YARDIM...

Kodla Büyü

gokselece

Site Gezgini
Sevgili arkadaşlar,

Mavi Bilg.dan 17 ay önce aldığım laptop 3. sefer arızalandı ve "Onarım süresi aştığı için Değişim ya da İadesi yapılmak üzere bana geri verildi".

Laptopu teknik servisten "onarım formu" ile aldım ve yarin Mavi Bilg.a iadeye götüreceğim. Ben ödemesini peşin yaptığım bu bilg.ın parasını Türk lirası olarak geri almak istiyorum. Hediye çeki veya da değişim istemiyorum. Çünkü bıktım.

Acaba Mavi bilg. bana yarın bilg.ın o zamanki Dolar değerini mi yoksa Faturada yazılı olan Türk lirası değerini mi öder. Sizlerden bunu öğrenmek istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.[/b]

Sanırım TL değerini öder. Faturada ne geçiyorsa o. Zaten 17 ay önce de dolar pek farklı değildi.

kardeşim bizde teknosadan toshiba bilgisyar aldık peşin parayla.1550 Ytl.evde piksel sorunu olduğunu farkettik.ertesi gün değişelim diye aldığımız mağazaya götürdük.değişmediler.ancak %10 kesinti ile paranızı tekrar teknosadan alışveriş yapmak şartıyla çek olarak ödeyebiliriz dediler.Yeğenimde kabul etti.
İÇİMDEN Lanet Olsun TEKNOSAYA DİYEREK ÇIKTIM. Bir sen değilsin mağdur olan selamlar

Ytl olarak 400 ytl gibi bir fark ediyor. Bu fark önemli sanırım. Teknosa'nın yaptığını yanına bırakmazdım yerinizde olsaydım. Pixel garantisi yok umydu. Bir de ertesi gün oluyor. Neyse yarın bakacağız ne olacağına. aydınlatırım sizi de.

Sevgili arkadaşlar dün Mavi Bilg.a gittim ve ısrarlı kararlı tavırlarım sonucu işi fazla uzatmadan 17 ay önce verdiğim paranın tamamını Ytl olarak geri aldım. Hakkımı aldığım için içim rahat. Size de örnek olsun bu durum. Yasal prosedürü iyi bilin mutlaka. Hakkınızı bırakmayın kimsede. Hepinize iyi geceler.

Israrlı ve kararlı tavır derken zaten sıze teknık servıs tarafından bı form verılmıs.burda fazla sıze sorun cıkardıklarını zannetmıyorum..

Acaba sıze nasıl bı secenek sundularda sız ısırarlı bı tavır sergıledınız?

Servisteki max. bakım süresi 30 gündür. 30 günü geçerse yeni ürün vermek zorundalar., 3 kereden fazlaaynı sorunu çıkartan ürünler değiştirilir.

Teknosadan alışveriş yapan arkadaşlarımdan bazıları, ürün değişimi ve iade de sorun yaşadıklarını söylediler. Mavi bilgisayarın yaptığı satıcı olarak doğru.

Arkadaşım bende senin yerinde olsam aynı şeyi yapardım. Parayı alıp biraz ekleme ile daha iyi bir laptop alabilirsin...

Geri