mavi ekran hataları

Kodla Büyü

fake_make

Üye
Merhabar arkadaşlar. Promega bılgısayarlarla ılk defa calısıyorum. Zor şartlarla ele geçirdiğim geri yükleme cdleri ile geri yüklemeyi yaptıktan sonra İşletim sistemi açılırken Window düzgün açılamadı ekranı var ya orası geliyor.Hani en sonuncu iyi yapılanırmayla aç normal aç gibi seçenekler çıkan yer. Ondan sonra ordan seçtiğim her ne olursa olsun güvenli mod yada normal aç yada en son ıyı yapılandırma sonunda mavi ekran hatası verıyor ve hata cok hızlı hemen hata cıkıyor bılgısayar reset atıyor. Bir tanesinde ise 0x0000007b hatası veriyor. sizce neden kaynaklanıyor. ben labı teslım almadan önce 1 bıl zaten gıtmıstı. Bılgısayarları da açtım garantisi gider mi? yardımcı olursanız sevınırım

Güvenlik kartı vardı sanırım onlarda, Güvenlik kartından olabilir hocam. bir tanesinde güvenlik kartını söküp bir deneyin.

hocam güvenlık kartını söküp denedim. iki türlüde olmuyor. Hardisk hatalı dedınız. hardiki düzeltebılırmıyorum. Yanı yazılımsal olarak. Eğer düzeltiliyorsa hangi programı önerirsiniz

Benim laptopumda da aynı sorun var. Yalnız benim laptopumun bozulma süreci farklı :) İlk önce çok kasıyordu programları çalıştırıken nete girerken falan. Ama ben vakit bulupta format atamadım. Sonra format atmaya kalktım format cdsini okumuyor, format cdsi dışındaki farklı cdleri okuyor. Flashdiskten format atmaya çalıştım ondan da bir sonuç alamadım. En son bir format cdsinde kurtarma konsolu ile belki bilgilerimi alırım dedim o da olmadı. Şimdi açılış ekranından sonra güvenli mod, en son iyi yapılandırma seçeneklerinin olduğu bölümde hocamızın dediği gibi mavi ekran hatası veriyor ve reset atıyor kendine. Bende uğraşmayı bıraktım beklemedeyim şimdilik :?

hocam bende senın dedıgın yontemlere denedım. Flashtan format atmak felam hiçbirini yapmadı. Sanırım sorun ortak. ama çözüm ne ben haftaya vista kurmayı deneyecegım belkı o olur :D

arkadaşlar eğer aynı sorunla karşılansanlar olursa ben vista yükleyerek olayı hallettim. Bu yolu deneyebilirsiniz.
kolay gelsin

arkadaslar benimde labdaki bazı bilgisayarlar mavi ekran hatası veriyor...ben format attım vista yuklu...ama çözüm olmadı ne yazıkki..hala mavi ekran...hatta bitanesine format bile atılmıyor...bende harddiskten olduğunu dusunuyorum...

merhaba benim lab.daki bilgisayarda donanım görmüyor,ne klavye ne de fare çalıştırmıyor. neden olabilir acaba????

Arkadaşlar bende tam olarak çözemiyorum yani mavi ekran gitti de bir tane bilgisayarım daha var hardiski hiç görmüyor. Onu bir türlü çözemedim.

Geri