hasari' Alıntı:HDD veya Ramden dolayıdır sürekli bu hatayı veriyor mu? Hangi işlemlerden sonra bu hata çıkıyor?
Eğer windows açılıyorsa şu yazılım ile HDD durumuna bir bakın eğer durumu iyisi sorun ramdedir değilse HDDdir.
donanim-genel-f43/hard-diskinizin-durumunu-ogrenin-t101634.html
%99 Hardisk , durum onu gösteriyor siz genede testi yapar öyle karar verirsiniz.safi6003' Alıntı:hasari' Alıntı:HDD veya Ramden dolayıdır sürekli bu hatayı veriyor mu? Hangi işlemlerden sonra bu hata çıkıyor?
Eğer windows açılıyorsa şu yazılım ile HDD durumuna bir bakın eğer durumu iyisi sorun ramdedir değilse HDDdir.
donanim-genel-f43/hard-diskinizin-durumunu-ogrenin-t101634.html
Ben en çok hdd şüpheleniyorum.En çok uyku modundan uyanırken oluyor.
Aynı durum bende de var.Herşeyi bende sökem bakalım ne olacak.Teşekkürler.ganime25' Alıntı:Hocam benimde başıma geliyordu.Windows u kuruyordum aradan bir iki hafta geçmeden aynısı oluyordu.Aklıma bilgisayarı sökmek içini toz topraktan temizlemek geldi ve sonrasında yaklaşık 2 aydan beri herhangi bir sıkıntı çok şükür yaşamadım
hocam en son 2 gün önce kurulum yaptım.Ondan önce 1 ay kadar kullandım.hasari' Alıntı:HDD testten geçmiş en son ne zaman kurulum yapmıştınız.
Hocam üzerine kurulum yapmadınız değil mi?safi6003' Alıntı:hocam en son 2 gün önce kurulum yaptım.Ondan önce 1 ay kadar kullandım.hasari' Alıntı:HDD testten geçmiş en son ne zaman kurulum yapmıştınız.
Yok hocam üzerine kurmadım. Wİn7 kuruyorum bilgisayarıma. Modifiye kullanmıyorum. Birazdan son kez low format atıp kurucam ve bir daha olursa hdd alıcam artık.hasari' Alıntı:Hocam üzerine kurulum yapmadınız değil mi?safi6003' Alıntı:hocam en son 2 gün önce kurulum yaptım.Ondan önce 1 ay kadar kullandım.hasari' Alıntı:HDD testten geçmiş en son ne zaman kurulum yapmıştınız.
Hangi işletim sistemini kullanıyordunuz?
İşletim sisteminiz modifiye mi yoksa orjinal sürümlerinden biri mi?
Deneyip sonucu bizimle paylaşın inş bir formatla yırtarsın.safi6003' Alıntı:Yok hocam üzerine kurmadım. Wİn7 kuruyorum bilgisayarıma. Modifiye kullanmıyorum. Birazdan son kez low format atıp kurucam ve bir daha olursa hdd alıcam artık.
İnşallah az kaldı birkaç ufak tefek işimi halledip başlıyacağım.Sonucu buradan paylaşıcam herkese teşekkürler.hasari' Alıntı:Deneyip sonucu bizimle paylaşın inş bir formatla yırtarsın.safi6003' Alıntı:Yok hocam üzerine kurmadım. Wİn7 kuruyorum bilgisayarıma. Modifiye kullanmıyorum. Birazdan son kez low format atıp kurucam ve bir daha olursa hdd alıcam artık.