mavi ekran hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dmla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dmla

Aktif Üye
exper bilgisayara microsoft essential kurdum güncellemesini yaparken Deepfreeze kurdum yeniden başlatmak için kapattı güncelleme ekranı 1 saat kadar kaldı kaaptıp yeniden açmaya kalkışınca da her defasında güvenli modda olsa normal seçeneğinide seçsem mavi ekran çıkıyor. Cd-rom çalışmıyor. daha önceden obp varmış şifrsi bilinmiyor kaldıramadım ama korumada değildi.
ne yapabilirim?

hdd yi başka bir bilgisayara slave olarak takınız. hatalara karşı bir taramadan geçirmeyi deneyiniz. zaten düşündüğüm gibi bir durum varsa bilgisayar açılırken kendisi hatalara karşı tarama yapmak isteyecektir.

? neye şaşırdınız hocam...
cdrom çıkardım bi başkasını taktım
image alıyorum buna atacağım diye plan1

karekedi' Alıntı:
hdd yi başka bir bilgisayara slave olarak takınız. hatalara karşı bir taramadan geçirmeyi deneyiniz. zaten düşündüğüm gibi bir durum varsa bilgisayar açılırken kendisi hatalara karşı tarama yapmak isteyecektir.
evet hocam bu üçüncü yol diye düşünüyorum.
image işe yaramazsa eğer
acronis deneyeceğim tavsiye üzerine daha önce hiç kullanmadım
olmadı dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum obp şifresi bilinmeyen ve aktif olan diğer bilgisayara takıp bunu çözmeyi sonra da onunkini buna slave bağlayıp temizlemeye bakalım...
teşekkür ederim.

hocam winxp cdsini tak
sonra cd den başlangıç ardından tam kurmak için ekran geldiiğinde onar için r ye bas diyecektir R ye bas
siyah dos ekranına düşecek ordan chkdsk /s/f
yap ardından düzelecektir.

Geri