A albatros44 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 18 Mart 2014 #1 drive vaccine şifresini bilmiyorum.hiren ile işaretlediğim yerleri sildim ama pc harddiskten başlamıyor.ne yapmalıyım ? 1 işletim sistemini kurtarbilirmiyim ? 2 drive vaccineden kurtuldum mu? Ekli dosyalar Screenshot_1.jpg 40.1 KB · Görüntüleme: 668
drive vaccine şifresini bilmiyorum.hiren ile işaretlediğim yerleri sildim ama pc harddiskten başlamıyor.ne yapmalıyım ? 1 işletim sistemini kurtarbilirmiyim ? 2 drive vaccineden kurtuldum mu?
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,020 19 Mart 2014 #2 albatros44' Alıntı: drive vaccine şifresini bilmiyorum.hiren ile işaretlediğim yerleri sildim ama pc harddiskten başlamıyor.ne yapmalıyım ? 1 işletim sistemini kurtarbilirmiyim ?Bence HAYIR,Format atın. 2 drive vaccineden kurtuldum mu?Kesinkle evet Genişletmek için tıkla ...
albatros44' Alıntı: drive vaccine şifresini bilmiyorum.hiren ile işaretlediğim yerleri sildim ama pc harddiskten başlamıyor.ne yapmalıyım ? 1 işletim sistemini kurtarbilirmiyim ?Bence HAYIR,Format atın. 2 drive vaccineden kurtuldum mu?Kesinkle evet Genişletmek için tıkla ...
A albatros44 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 19 Mart 2014 #3 Sistem göçtü yeniden xp kurdum driver vaccine kalkmış.