mcu-turkey.com projelerini indirebilirsiniz.

Kodla Büyü
Hocam güzel de. Elektronik konusunda pek iyi değiliz. Halbuki ben mesela TEF'liyim bir sürü Elektronik ders gördük hatta ben bitirme projesi olarak Çizgi İzleyen Robot yaptım, hocanın da yardımıyla çalıştı. PIC programında hata varmış onu düzeltmişti.

Ama velhasıl kelam Elektronik bir iş yapmak gerçekten çok zor ya da bana öyle geliyor. Tabii bir de pahalı. Programı yazmak yetmiyor bir de bunun pahalı malzemelerini alıp devreyi yapmak gerekiyor.

Ama ilgilenen arkadaşlar için eminim çok iyi oldu bu paylaşım. Teşekkürler.

Linktekileri ben de indirip bir inceleyeyim. :idea:

Hocam güzel de. Elektronik konusunda pek iyi değiliz. Halbuki ben mesela TEF'liyim bir sürü Elektronik ders gördük hatta ben bitirme projesi olarak Çizgi İzleyen Robot yaptım, hocanın da yardımıyla çalıştı. PIC programında hata varmış onu düzeltmişti.

Ama velhasıl kelam Elektronik bir iş yapmak gerçekten çok zor ya da bana öyle geliyor. Tabii bir de pahalı. Programı yazmak yetmiyor bir de bunun pahalı malzemelerini alıp devreyi yapmak gerekiyor.

Ama ilgilenen arkadaşlar için eminim çok iyi oldu bu paylaşım. Teşekkürler.

Meslek lisesinde mi çalışıyorsunuz? Ben de Kocaeli ün. Tef Elektronik mezunuyum. Uzun zamandır elektronik ile uğraşmıyordum. Niyazi Bey sayesinde hobi gibi de olsa uğraşmaya başladım aşağıdaki bağlantıda msp430 , arduino, arm gibi konularda hazırladıkları eğitimler mevcut. Boş zamanınız varsa bir şeyler öğrenmek için kaynak çok. Ayrıca malzemeleri aliexpress sitesinden ucuza temin edebilirsiniz. direnc.net sitesi de ufak tefek malzemeleri almak için ideal. Şu an eskisine göre elektronik ile uğraşmak çok daha kolay. İstediğiniz malzemeyi internetten sipariş edebiliyorsunuz. Ben de görme engelliler okulunda çalışıyorum. Yazın konuşan saat devresi yaptım, ama bir türlü devamını getiremedim. Yazın bir kızım dünyaya geldi, uğraşmak için vaktim kalmıyor.
http://www.youtube.com/user/cizgitagem?feature=watch

saat projem
http://www.youtube.com/watch?v=CwwKGD5CxQw

Geri